SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöpte 66 Paket Esrar Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:51
Çöpte 66 Paket Esrar Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eğlence merkezlerinin bulunduğu iş hanında polis ekiplerince yapılan çalışmada, çöp alanında 66 paket esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipler Amirliği görevlilerince, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bulunan eğlence merkezi içerisinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan 2 şüpheli şahsın bulundukları koridorda yapılan aramada, 66 paket halinde satışa hazır vaziyette 419,50 gram gelen esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

DİĞER OPERASYONLAR..

Bu arada polis tarafından yapılan diğer uyuşturucu operasyonları ile ilgili de şu bilgi verildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) ve uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde; 

OLAY-1

10/07/2014 günü ilimiz merkezinde bir iş yerinde yapılan aramada 8 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş, olayla ilgili T.Ş. isimli şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıs hakkında 2313 SKM “İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek” suçundan yasal işlem yapılmıştır.

OLAY-2

10/07/2014 günü ilimiz Kernek Mahallesi Kernek Cami önünde durumlarından şüphelenilerek durdurulan M.K ve E.T. isimli şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde daralı toplam 14 (on dört) gram esrar maddesi ele geçirilmiş, her iki şahısta yakalanarak göz atına alınmışlardır. 

Gözaltına alınan şüpheliler haklarında “TCK 191 (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 11/07/2014 günü adli makamlara sevk edilecektir.

OLAY-3

10/07/2014 günü ilimiz Kireçocağı mahallesinde bir ikametin önünde açıkta poşetler ve kutular bulunduğu görülmesi üzerine ilgili mahkemenin önleme kararına istinaden söz konusu kutu ve poşetler içerisinde yapılan arama sonucunda çeşitli markalarda toplam 4220 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak M.Y. isimli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan yasal işlem yapılmıştır."

JANDARMADAN KAÇAK SİGARA OPERASYONu..

Öte yandan Jandarma tarafından da kaçak sigara ele geçirildi.

Konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"10 Temmuz 2014 günü Akçadağ ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde, (5.500) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş olup, olayla ilgili R.K. isimli şahıs C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık olayları ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız