SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöpten Çıkan Kafatası

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:29:37
Çöpten Çıkan Kafatası
A- A+ PAYLAŞ

Uşak’ta geçtiğimiz gün temizlik işleri tarafından çöplükte bulunan kafatsının sırrını, Malatya eski Vali Yardımcılarından olan Uşak Valisi Ahmet Okur Twitter’dan açıkladı. 

Uşak'ta geçtiğimiz gün belediyenin temizlik işçileri akşam saatlerinde yaptıkları çöp toplama işlemi sırasında Ünalan Mahallesi Müjde Sokak üzerinde bulunan bir çöp konteyneri boşaltımı sırasında insan kafatası bularak durumu polise bildirmişlerdi. Olayın üzerinden geçen zamanda polis incelemelerini sürdürürken bu akşam saatlerinde Uşak Valisi Ahmet Okur kendi twitter hesabından olayın sırrını anlatan şu tweti paylaştı; “İlimizdeki çöp konteynerinde bulunan kafatasının, Tıp Eğitimi ile alakalı olduğu ve yanlışlıkla temizlik sırasında çöpe atıldığı anlaşıldı” yazdı. Konuyla ilgili olarak emniyet müdürlüğü bir açıklamada bulunmazken, kafatasının Uşak’ta görev yapan bir tıp doktoruna ait olduğu öğrenildi. Olayda ismi geçen doktor E.K.’nin karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

FOTO: Google Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız