SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Coşkulu ve Gurur Dolu Geçti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:02:24
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl gerçekleştirilen 11.Türkçe Olimpiyatları’nın değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sağlıkçılar Derneği (SADER) Salonu’nda, Malatya’da eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin de katılımı ile 11.Türkçe Olimpiyatları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, “Ana sponsor olan Malatya belediyemiz koordinesinde İnönü Stadı’nda 10 Haziran günü gerçekleştirilen 11. Türkçe Olimpiyatları’nın Malatya sahnesini, yağmura rağmen, müthiş bir coşku ve gururla dolu dolu geçmiştir. Rengi ve dili farklı çocuklarımızın aynı masada oturup, bizlerle ve kendi aralarında Türkçe konuşuyor olması bizleri mutlu etti” dedi.

“11.Türkçe Olimpiyatları’nın Malatya bölümünü güzel bir şekilde geçirmenin huzuru ile konuşuyorum” diyen SADER Başkanı Necmettin Gürbüz, “Hazırlık aşamasındaki heyecan, 10 Haziran akşamı zirveye ulaştı. Dünyanın dört bir yanından gelen ve bizler gibi halay çeken kardeşlerimizin Malatya’ya getirilmesini sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

11.Türkçe Olimpiyatları’nın Malatya Koordinatörü Hasan Yıldız ise sponsor ve emeği geçenlere teşekkür edip, 2014 yılı 12.Türkçe Olimpiyatları hazırlıklarının şimdiden başlatıldığını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız