SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Coşkuyu Gördük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:41:24
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe Semt Konağı'nı ziyaret etti. Çakır,  "Semt Konağının faal olması, ilgi görmesi bizleri son derece memnun etti." dedi. Çakır'ın ziyaretine , Yeşiltepe Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci, Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz, Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez, Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene ile mahalle sakinleri de katıldı. 
Gözene: Semtimize Belediyenin çok büyük desteği var…
 
"Güzel Hizmetler Verilecek"
 
Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene, yaptığı konuşmada “Yeşiltepe semtine eğitim açısından Belediyemizin çok büyük desteği var. Semtimiz de dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarının eğitim eksikliğini tamamlama adına burada çok güzel hizmetler verileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
 
"Büyük Hizmetler Olmuştur"
 
Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük ise “Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bugüne kadar Yeşiltepe’ye büyük hizmetleri olmuştur. Bu hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.
 
"Önemli Bir Semt"
 
Yeşiltepe'nin Malatya'nın önemli semtlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Çakır, " Bu bölgede Belediye olarak yol açma ve genişletme ile meydan oluşturma gibi çalışmalarımız bulunmaktadır. Gazi, Yüzüncü Yıl ve 19 Mayıs caddeleri başta olmak üzere bu bölgenin düzenlenmesi, alt yapı sorunlarının en aza indirilmesi ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir” diye konuştu. 
 
"Coşkuyu Gördük"
 
Semt konağının, bölgeye sosyal anlatma hizmet edecek bir mekan olduğunu söyleyen Başkan Çakır, "  Burada sivil toplum kuruluşlarımız da sosyal amaçlı program ve projelerini uygulayabilecekler. Burada hem çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak hem de sanat faaliyetleri ile bayanlara yönelik kurslar öğretmenlerimiz tarafından
verilecektir. Semt konağını gezerken çok yetenekli çocuklarımızın olduğunu gördük. Çocuklarımızdaki coşkuyu gördük. Yeşiltepe Semt Konağının burada faal olması, ilgi görmesi bizleri son derece memnun etti. Buraya destek veren başta muhtarlarımız olmak üzere bütün Yeşiltepe halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Yeşiltepe Semt Konağı’nda başta eğitim olmak üzere sanatsal etkinliklere katılan çocuklar,  Başkan Çakır’ın sınıfları incelemesi sırasında şarkılar ve ilahiler söylediler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız