SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çözmek İçin Geziyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Taştepe Mahallesi'ni ziyaret eden belediye başkanı Akın, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözmek için bu gezileri yaptıklarını söyledi.

Bu ziyarete ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Esnaf ve Mahalle gezilerini sürdüren Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Taştepe Mahallesi’ne giderek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

1 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen mahalle gezisine Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra, Taştepe Mahalle Muhtarı Turan Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Özbey, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Taştepe Mahallesinin sorunlarını iyi bildiklerini, geçmişte burada tapu sorunu olan insanların tapu sorunlarını çözdüklerini söyledi.

Başkan Akın, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözmek için mahalle gezilerinde bulunuyoruz. Taştepe Mahallesinin sorunlarını vatandaşlarımız bize ilettiler. Belediyemizin imkanları doğrultusunda bu sorunları çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

Taştepe Mahalle Muhtarı Turan Sarı ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın bizzat mahalleye gelerek vatandaşları dinlediğini ve sorunları yerinde gördüğünü belirterek, kendisine teşekkür ettiklerini söylediler.

Öte yandan, Mahalle gezisi sırasında etrafını saran çocuklarla da tek tek ilgilenip sohbet eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız