SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çözmeye Niyetleri Yok"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Saadet Partisi'nin Darende ilçesinde miting düzenlediği bildirildi. 

Partinin basın açıklaması şöyle:

"Saadet Partisi (SP) Malatya Milletvekili adayları Darende İlçesi’nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu.

Çok sayıda vatandaşın kayıldığı mitingde ilk sözü Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı aldı. Marasalı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “12 Haziran’da hayallerle gerçeklerin seçimini yapacağız. Kendi uçağını kendi göklerinde zanneden zihniyetle, gerçekten kendi uçağını yapma arzusunda olan bir zihniyetin seçimini yapacağız. Bu seçimde basiretle, ferasetle, kendi menfaatlerinize uygun, milletimizin menfaatlerine uygun bir seçim yapacağınıza inancımız tamdır” dedi.

Daha sonra sözü Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya aldı. Sertkaya, konuşmasında adil bir anayasa yapacaklarını kaydetti. Sertkaya, adil bir anayasayı milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi dışında hiçbir partinin yapamayacağını belirterek, “Hem sivil hem de adil bir anayasa yapacağız. Bu her vatandaşımızın her ferdimizin, her kitlemizin hakkını korumak demektir. İnsan merkezli, hakkın hukukun üstün olduğu bir anayasa olacak. Bunu da milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi yapacak” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Şahin de, İslam rüzgarının peşinden gidilmesi gerektiğini ifade ederek, “Eğer rüzgar şiddetliyse seni götürüp dağlara, vadilere atar. Ama İslam’ın rüzgarıysa seni hakka, doğruya, iyiye ve en güzele götürür” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Malatya 6. sıra milletvekili adayı Habip Düzcan ise, “AK Parti 8 yıldır iktidarda hangi sorunu çözdüler? Başörtüsü sorununu çözdüler mi? 8 yıl değil 108 yıl iktidarda kalsalar çözemezler, çözmezler, çözmeye niyetleri yok. Saadet Partisi, bu sorunların hepsini çözecektir” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Malatya 4. sıra milletvekili adayı Cumali Akça da, “Milli görüş ne zaman iktidara geldiyse, ne zaman hükümete ortak olduysa şahsiyetli dış politikayı gösterdi. Hiçbir yere bağlı ve bağımlı değildi, onun için dış politikada şahsiyetli duruşu herkese gösterdi. Onun için dostlar, milli görüş hiçbir zaman “Amerika stratejik ortağım, İsrail stratejik ortağım” demedi. Onun için milli görüş döneminde hep şahsiyetli bir dış politika oldu” dedi.

Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk de, “9 yıldır bizi yönetiyorlar. Allah için soruyorum ekonominiz düzeldi mi? Toplumdaki ahlaksızlık düzeldi mi? Türkiye’miz dış politikada düzeldi mi? Darende’ye bir fabrika yaptılar mı? Malatya’da işsizlik sorununu çözmek için bir fabrika yaptılar mı? Çocuklarımız geleceklerinden ümitli mi? İktidar olduklarında aldığınız mazotla bugün ki mazotun fiyatı ne? Değerli kardeşlerim bu seçim, bunların oylanması seçimidir” diye konuştu.

Öte yandan Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları Salköprü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya 6. sıra milletvekili adayı Habip Düzcan, “Milli görüş, milletin görüşüdür. Biz 12 Haziran’dan sonra Türkiye’nin talihi değişsin diye mücadele veriyoruz” dedi.

Saadet Partisi Malatya 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Serkaya ise, “Benim adı Mustafa size yüzde 50 zam demiyoruz. Biz daha önce yaptık, yine yapacağız. Biz milli görüşün temsilcileriyiz ve size yüzde 50 zam diyoruz. Biz Erbakan hocanın talebeleriyiz. Gömleğimizi çıkartmadık” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları daha sonra Sümerpak’ta vatandaşlarla bir araya geldi." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız