SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çözüm İçin Desteğe Hazırız'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP İl Başkanı Berktaş beraberinde CHP Merkez İlçe başkanı Abdullah Salkaya ve partili yöneticilerle birlikte Beydağı ve Yamaç mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında konuşan CHP İl Başkanı Celal Berktaş, 29 Mart seçimlerinden sonra mahalle muhtarlarını ziyaret ettiklerini aktararak, "Beydağı ve Yamaç mahallelerinin sorunlarını biliyoruz. Sorunları çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. Amacımız, yerel yönetimi daha iyi çalıştırmaktır.Geçtiğimiz hafta Karakavak mahallesinde yaptığımız toplantıda gündeme gelen sorunlar Belediye başkanımız tarafından çözülmüştür. İyi yapılan işler için teşekkür etmemiz gerekiyor. Ben Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz iktidarı çalıştırmak ve daha güzel hizmetler vermesi konusunda destek vermektir. Seçim döneminde iktidar partisinin verdiği sözlerin takipçisiyiz. Bize nerede ihtiyaç olursa biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Verilen bir söz varsa, yerine getirilmesi gerekir. Biz, iyi yapılan hizmete teşekkür etmeyi biliriz. Eğer Beydağı ve Yamaç mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Projesi sorunu çözülürse, biz gelir burada teşekkür ederiz.Çözüm için bizde her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Beydağı Mahalle Muhtarı Adıgüzel Demirhan ise yapılan ziyarete teşekkür ederek, "Malatya'nın nüfus bakımında dördüncü büyük mahallesiyiz. Yıllardır hizmet alamadık. Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda eğer seçim döneminde verilen sözler yerine getirilirse mağdur olmayız" dedi.

Yamaç Mahallesi Muhtarı Turan Aksüt ise, "Kentsel Dönüşüm konusunda daha belli bir konu yoktur. Halen çalışmalar sürüyor. Kesin bir sonuç yoktur. Halkın mağdur olacağını düşünüyoruz. Bu konuda da dostlarımızın desteğini bekliyoruz" ifadesini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız