SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çözüm Milli İttifak'ta.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:01:56
A- A+ PAYLAŞ

Milli İttifak adayları esnaf gezileri ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kalırken, Milli İttifak adayları da mahalle ve esnaf gezilerine hız verdi. Orduzu Vaizpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan adaylar, şehir merkezindeki esnafları da tek tek ziyaret ederek destek istiyor.

Seçimlere birleşme kararı alarak giren SP ve BBP adayları Milli İttifak adı ile 7 Haziran’da güçlü bir şekilde sandıktan çıkmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Her akşam bir mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan adayların son durağı Orduzu Vaizpınar Mahallesi oldu. Mahallelinin sevgisi ile karşılaşan Milli İttifak’ın adayları, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek halkın önünde bir şans olduğunu ve bu şansın iyi kullanılması gerektiği vurgulandı.

SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile BBP İl Başkanı İbrahim İşleyen ile parti yöneticilerinin de katıldığı mahalle toplantısında sırayla söz alan Milli İttifak adayları, ülkenin içinde bulunduğu durumu özetle anlatarak Türkiye’nin önünün açılması için 7 Haziran seçimlerinde iktidarın değişmesi gerektiğini söylediler. Mahalle halkının da büyük destek verdiği adaylar, barajı aşarak Milli İttifak’ın mecliste halkın sesi olacağını belirttiler.

Akşamları vatandaşlarla buluşan adaylar gündüz de, şehir merkezindeki esnafları dolaşarak sorun ve dertleri ile yakından ilgileniyorlar. Turgut Temelli Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren adaylara ilgi her zaman ki gibi büyüktü.  Milli İttifak 1.Sıra Adayı Osman Cemali Marasalı, esnafların sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek, çözümün Milli İttifakta olduğunu söyledi. Bir giyim mağazasını ziyaret eden Marasalı, burada esnafların sorunlarını dinledi. Kent merkezinde ardı ardına açılacak olan AVM’lerden şikayetçi olduğunu belirten esnaf, küçük esnafların büyük alışveriş merkezleri karşısında bitirildiğini söyledi. Bu konuda izin veren yetkililere sitem eden esnaf, Milli İttifak’tan yana olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretleri sırasında bir İnternet kafeteryayı ziyaret eden Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı, burada müşterilerinin genellikle oyun oynamaya gelen öğrenciler olduğunu söylemesi üzerine “Milli ve manevi değerlere bağımlı bir eğitim sistemi olduğu zaman buraya gelen gençlerimiz oyundan ziyade bilgi peşinde koşacaklar. Bu ülkede kalkınacak. Kitap okuma yarışmaları düzenliyorlar okullarda, kitapları bedava dağıtıyorlar ama okuyan bir nesil yok. Bakın Malatya’da kitap fuarı düzenlendi ve yazarlar bakımında da çok güzel katılım oldu ancak vatandaşın ilgisi olmadı. Ancak oraya bir Tarkan gelseydi ya da Sibel Can gelseydi adım atılacak yer olmazdı inanın orada” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız