SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çözüm Öncelik Sırasına Göre'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Çakır, Salköprü Mahallesi'nde incelemelerde bulundu, muhtarı ve mahalleliyi dinledi. Diğer mahallelerde bulunan sorunların Salköprü'de de olduğunu belirten Çakır, sorunları öncelik sırasına çözeceklerini bildirdi.

Çakır'in Salköprü ziyaretine ilişkin Belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte Salköprü mahallesinde incelemelerde bulundu.

6 Nisan Salı günü gerçekleşen mahalle gezisi sırasında, Belediye Başkanı Ahmet Çakır Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez ile mahalle sakinlerinde sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı mahallelerinde ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, “Mahallemizin sorunlarının yer aldığı dosyayı sayın başkanımıza sundum. Bu sorunların en kısa zamanda çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Diğer Mahallelerde olduğu gibi Salköprü mahallesinde de eksikliklerin bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Diğer Mahallelerimizde olan eksiklikler Salköprü Mahallesi’nde de bulunmakta. Bu sorunların biran önce çözülmesi için gayret göstereceğiz. Akçalı Sokağı, Boztepe Caddesi ve Sanayi yolunda hem kaldırım hem de ışıklandırma çalışmaları yaparak mahallelinin istifadesine sunacağız. Ayrıca Salköprü mahallemizde 3-4 mahallemizin birlikte istifade edeceği Semt Konağı ile bu bölgeye gençlerimizin ve çocuklarımızın faydalanabileceği oyun guruplarının yer aldığı park yapacağız” dedi.

Bütün sorunları bir anda bitirmenin mümkün olmadığını belirten Başkan Çakır, “Gönül isterki bütün sorunlar bir anda çözülsün. Ama sorunları bir anda bitirmek mümkün değil. Mahallelerimizin sorunlarını öncelik sırasına göre çözme gayretindeyiz” dedi.

Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür eden Çavuşoğulu Mahalle Muhtarı Mustafa Şahin, “Yerinde görülerek yapılan işler en güzel işlerdir. Temennimiz 3-4 mahalleye hizmet verecek olan Semt Konağının biran önce yapılması. Mahallelerimiz gerçekten böyle bir hizmete ihtiyacı var” dedi.

Mahalle sakinleri de Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımızın ekibiyle beraber ne kadar içtenlikle çalıştığını görüyoruz. Bu çalışmaların iyi bir şekilde devam edeceğine inanıyoruz” dediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız