SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çözüm Üretiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Taştepe Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında muhtarlardan mahallenin sorunları ile ilgili bilgiler alan Şahin, vatandaşlarlada sohbet etti.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi, TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Malatya milletvekili Şahin, Taştepe Mahallesi'nde muhtar Turan Sarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle hakkında bilgiler alan Milletvekili Şahin'in ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Muhtar Sarı, "Milletvekili Mustafa Şahin'in bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Vatandaşlarımızın ve mahallemizin sorun ve isteklerini bire bir milletvekilimize aktarma şansı bulduk. Sayın vekilimizle il başkanı iken de çok güzel diyaloglarımız oldu. Yıllardır çevre yolu üstü ve altı diye bir sınır davası var. Milletvekillerimizin de desteğiyle artık bunu ortadan kaldırmamız gerekiyor" dedi.

'MUHALEFET İSTİSMAR ETMEYE ÇALIŞTI'
Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada " Çevre yolunun altını il başkanı olduğumuz dönemde de seçim dönemlerinde de hep sorun olarak gördük. Ve bunu da muhalefet hep istismar etmeye çalıştı. Muhalefet sol bir anlayıştan geliyor. Onların bütün dertleri, işçinin emeğinden, köylünün ezilmişliğinden, çevre semtlerimizin geri kalmışlığından edebiyat yaparak pirim almaya çalışıyorlar. Ama bunlarında hiçbiri halk nezdinde itibar görmüyor. Çünkü biz onları da gördük. İktidara geldiklerinde hiçbir zaman halkımızla bir araya gelemediler, kenar semtlerdeki vatandaşlarımıza 'göbeğini kaşıyan adam' dediler. Onları dağdaki çoban olarak addediyorlar. 'Kenar semtteki insanlarla veya okumamış insanlarla bizim oylarımız bir olamaz. Onların kafası çalışmaz' diyorlar. Hatta biraz daha ileri gidip, yüzde 60'lık bir kesimi ahmak gibi görüyorlar. Ama biz bunların tümünü reddediyor ve kınıyoruz. Biz önceliği sorunlu olan ve ihmal edilmiş mahallelere veriyoruz. Hızlı bir çalışma var. Bugün Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bir PKK terör örgütü varsa o gün oradan nemalanan o zihniyet o anlayış yine o bölgedeki insanların geri kalmışlığından dem vurup, o şekilde insanları yanlarına almaya çalışıyorlardı. Bugün AK Parti iktidarı o bölgelerde yapılan hizmetlerle terör örgütünün elinden o söylemlerini bir bir almaya başladı. Adamlar her seferinde kaostan beslenmeye çalışmışlar. Biz iktidar partisiyiz, ağlama duvarı değiliz. Biz her zaman çözüm üreten bir merkeziz. Onlar halkımızın bir takım duygularını istismar etmeye çalışıyorlar ama samimiyetleri vatandaşımız tarafından sandıkta test ediliyor. Seçimlere gittiğimizde 40-50 yıllık partiler eğer iktidara gelemiyorlarsa bunun temelinde halkla iyi bir iletişim kuramamaları yatmaktadır. Biz hiçbir zaman sırtını halka dönen bir anlayıştan gelmedik. Her zamanda halkımızın yanında olacağız" diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız