SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çözüm Yoluna Gideceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:13
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, “Bölgemizin, halkımızın sorun ve taleplerini hep birlikte istişare ederek, çözüm yoluna gideceğiz. Farklı bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

AKP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan’a bağlı köylerin muhtarları ile Malatya merkezde bulunan Yazıhanlılarla iki ayrı toplantıda buluşarak sohbet etti.

Öztürk, “30 Mart seçimleri çok önemli bir tarihi gösteriyor bize. Biz Malatya olarak büyükşehir seçimlerine ilk kez geriyoruz, Yazıhan’ımızda büyük ilçe olarak seçimlere giriyor. İlçemizin idari sınırları belediyemizin idari sınırları içerisine giriyor. Muhalefet partileri ne yaparlarsa yapsınlar, muhalefet etmeden öteye gitmez, yaptıkları her hangi bir icraat ve hizmette yoktur. 30 Mart’ta halkımızın desteği ile bize en yakın olan partiye iki kat fark atacağız. Bizim hedefimiz halkımızın talep ve ihtiyaçlarıdır. Bölgemizin muhtarları ile kanat önderleri ile sivil toplum kuruluşları ile ve Malatya’da olan kanat önderleri ile zaman zaman bir araya gelerek, bölgemizin, halkımızın sorun ve taleplerini hep birlikte istişare ederek, çözüm yoluna gideceğiz. Farklı bir yönetim sergileyeceğiz. Bazıları meydanlara çıkıyorlar, bazı partilerin adayları var, ben vatandaşlarımıza o partilerin liderlerini soruyorum, gerçekten o partilerin genel başkanlarının isimlerini bilmiyorlar. Şimdi neyi anlatacaklar? Biz köylerimize gidiyoruz, eksiklikleri de yerinde görüyoruz. Ancak, AK Parti’nin köylerimize ve bölgemize yaptığı hizmetleri de hiçbir zaman inkar edilmez. Farklı bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz” dedi.

Nevzat Öztürk, muhtar ve bölgedeki kanat önderleri ile istişarelerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız