SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çukurdere'ye Park Yapılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:52:32
Çukurdere'ye Park Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi bir ay içerisinde altı parkı daha hizmete sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat altı parktan biri olan Çukurdere Mahallesindeki Gül Parkta incelemeler yaptı. Yaklaşık dört dönüm olarak yapılan park alanı çalışmaları tamamlanmak üzere.

BAŞKAN POLAT; “KADİM MAHALLELERİMİZ İÇERİSİNDE SİTELER ARASINDA KALMIŞ ALTI ADET PARK ALANI TESPİT EDİLEREK ÇALIŞMALARA BAŞLANDI”

Başkan Yardımcısı Mehmet Güner’le birlikte Park alanında incelemeler yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Özellikle bizim kadim mahallelerimiz içerisinde siteler arasında kalmış altı tane park alanı tespit ettik. Tespit edilen bu parklarımız ile ilgili çalışmalarımızı inşallah bir ay içerisinde bitirip, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Hizmete açıldıktan sonra mahalle sakinlerinin nefes alabileceği, çocukların güvenle oynayabileceği bir alan haline gelecek. Bugün Çukurdere Mahallemizde bulunan Gül Parkımızda incelemeler yaptık. Çalışmalarımız tamamlandı bu hafta içerisinde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunucağız. Tüm ekip arkadaşlarımı bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız