SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cuma Günü Açıklanabilir

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:48
Cuma Günü Açıklanabilir
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin bazı büyükşehir ve kent belediye başkan adaylarının, Cuma günü Ankara'da yapılacağı belirtilen İl Başkanları toplantısında Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenirken, adayı açıklanacak illerden birinin de Malatya olacağı tahmin ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi için, özellikle milletvekili Öznur Çalık'ın, lehinde çok yoğun kulis çalışması yaptığı ifade edilen, ancak bu görev için "yeterliliği" hep tartışılan mevcut başkan Ahmet Çakır'ın, en şanslı isim durumuna geldiği öne sürülüyor. Milletvekili Mustafa Şahin'in de destek verdiği iddia edilen Çakır'ın yanı sıra, aday adaylığı için başvuran ve temayül yoklamasına katılan diğer 9 ismin haricinde, aday adayı olmamasına rağmen temayül yoklamasında ciddi sayıda oy çıkan il başkanı Bülent Tüfenkçi'nin de, parti genel merkezindeki değerlendirmeye dahil edildiği öğrenildi.

Değerlendirme sırasında Çakır dışında isimleri üzerinde durulan diğer aday adaylarının Sami Er, Yaşar Köksal, İbrahim Gezer ve Ali Bakan oldukları öne sürüldü. 

BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYLARI..

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, belirlenen süre içerisinde aşağıdaki 10 isim başvuruda bulunarak aday adayı olmuşlardı:

1-  Ahmet Çakır- Malatya Belediye Başkanı

2-  Ali Bakan- Avukat

3-  Yaşar Köksal- Mimar

4-  Murat Aslan- Şehir Plancısı

5-  Sami Er- Makine Mühendisi- Eski İl Özel İdare Genel Sekreteri

6-  Prof. Dr. İbrahim Gezer – Tarımsal Mekanizasyon

7-  Ahmet Durmuş- Maden Mühendisi

8-  Yunus Ay- MTA Bölge Müdürü

9-  Abdullah Eraslan- Avukat

10- Turan Üzmez- Mimar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız