SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cuma Toplanacağız' Lafta Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Aldığı kongre kararını "uygulayamaz" hale gelen Malatyaspor'un yapamadığı Salı kongresinden sonra sorunlara çözüm için Cuma günü yapılacağı belirtilen toplantıyla ilgili hiçbir düzenleme olmadığı, bu konuşmaların "lafta" kaldığı bildirildi.

Malatyaspor'un 4 Eylül'de yapılacağı belirtilen, çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 11 Eylül'e ertelenen kongresinden önce yeniden görev almayacağını belirten başkan Haşim Karadağ'ın yeniden adaylığı işadamı Sabri Özel tarafından gündeme getirilmişti. 11 Eylül Salı günü geldiğinde, kongre toplanamamış, kongre salonundaki görüşmelerden sonuç alınamamış, işadamı Özel de salon çıkışında yaptığı açıklamada, bir gün önce kendisinin yanına gelen Haşim Karadağ'ın çıkarttığı "mali durum raporu" üzerine, bu tabloyla göreve talip olamayacağını söylediğini belirtmişti. Özel, Cuma gününe kadar mevcut yönetimin göreve devam edeceğini söylerken, Karadağ da Cuma'ya kadar görevi sürdüreceklerini, Cuma günü geniş katılımlı bir toplantı yapılacağını, 15 gün sonra da kongreye gidileceğini belirtmişti. Malatyaspor'dan daha sonra 29 Eylül tarihinde kongre yapılacağına ilişkin açıklama gelirken, Cuma günü yapılacağı belirtilen toplantıya ilişkin hiçbir açıklama olmadı.

Cuma günü bir toplantı yapılacağına ilişkin hiçbir bilgi de ulaşmazken, kulüp başkanı Karadağ ve işadamı Özel'in de Malatya'ya gelmedikleri bildirildi.

Bu arada, krizin başladığı ilk dönemde araya giren Vali ve Belediye başkanının, teknik heyet ve futbolculara mali sorunların çözümü için belirttikleri süre de bugün sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız