SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumartesi Bazı Bölgelerde 16 Saat Su Kesintisi

0
Güncellendi - 2018-04-22 02:48:14
Cumartesi Bazı Bölgelerde 16 Saat Su Kesintisi
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, yapılacak bir çalışma nedeniyle Cumartesi günü bazı bölgelerde Cumartesi günü 16 saat süreyle su kesintisi olacağını belirterek, vatandaşları uyardı.

MASKİ'den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi yol açma çalışmaları kapsamında 500’lük duktil ve 700’lük çelik boru hattı deplase çalışması yapılacağı için; 21.04.2018 Cumartesi Günü 08.00-24.00 saatleri arasında aşağıda belirtilen mahallelerde 16 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Malatya Büyükşehir Belediyesi yol açma çalışmaları kapsamında 500’lük duktil ve 700’lük çelik boru hattı deplasesi çalışması yapılacağını bildirildi. Bu çalışmaların yapılabilmesi için, Çamurlu Mahallesi (üniversite ve lojmanları), Yıldız Tepe Mahallesi, Göller Mahallesi, Karatepe Mahallesi, Fırat Mahallesi, Çöşnük Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacağı ifade edildi. Belirtilen mahallerde ikamet eden abonelerimizin mağdur olmamaları için; 21.04.2018 Cumartesi Günü 08.00-24.00 saatleri arasında gerekli önlemleri almaları rica edilir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    münir erkal, başkanlığı zamanında malatya'nın 2020 yılına kadar su sorunu olmayacak demişti. ama ondan sonra gelen belediyeler ve mevcut belediye gerekli çalışmaları ve önlemleri ve çalışmaları yapmadı. çok yakın bir zamanda susuzluk yeni krizimiz olacak. üst katlara su çıkmayacak, alt katların fiyatı tavan yapacak. belediye hala uyuyor.
    0
    0
    Yanıtla