SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumartesi Gecesi.. Malatya Meydanları

0
Güncellendi - 2016-07-18 05:03:17
Cumartesi Gecesi.. Malatya Meydanları
A- A+ PAYLAŞ

Silahlı Kuvvetler'deki bir grubun darbe kalkışmasına karşı binlerce Malatyalı şehir merkezinde meydanlarda toplanırken, binlerce vatandaş ise araçları ile tur atıyor. Vatandaşların eyleminde, panayırı andıran görüntüler ortaya çıktı.

Darbe kalkışmasına tepki olarak, Malatyalılar, meydanları doldururken, traktörlerle, pikaplarla, kamyonlarla, TIR’la, minibüslerle ve otomobillerle şehir turu attı.

Ellerine Türk bayrağı alan ve araçlarına Türk bayrakları asan Malatyalılar, darbeye karşı tepkilerini dile getirdiler.

Binlerce kişi Soykan Meydanı’nı doldururken, yine bilerce kişi ise Valilik önündeki Hükümet Meydanı'nda toplandı. Valilik önünde toplanan grup zaman zaman yapılan dualara eşlik etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c1

c4

c2

c3

c5

c6

c7

b1

b4

b2

b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Emre Acar (7 yıl önce)
    Senin hangi gözle baktığına bağlı. Bana görede İnönü'nün yanında omuz omuza...
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    Atatürk e inönü ye küfredenler şimdi üstüne çıkıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • haklı vatandaş (7 yıl önce)kenan isimli kullanıcı yorumuna
    aynen öyle kardeşim......
    0
    0
    Yanıtla