SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cuma'ya Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA)Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı, UCLG-MEWA Çevre Komitesi Toplantısı ve Sürdürülebilir Kentler Forumu, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cuma günü  Malatya'da başlayacak.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA)Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı, UCLG-MEWA Çevre Komitesi Toplantısı ve Sürdürülebilir Kentler Forumu Cuma günü başlayacak ve 14 Kasım Cumartesi günü sona erecek. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ramada Altın Kayısı Otel'de başlayacak olan toplantı da oturum ve toplantılar düzenlenecek.

Yerel yönetimlerle ilgili olarak düzenlenecek olan 4 ayrı oturumda tartışılacak konular ise, "Yerel Yönetimler ve Sürdürülebilir Yaşam: Değişimin Temel Aktörleri Kentler. COP21’e Doğru İklim Değişikliği Politikalarının Bölgemizdeki Yansımaları. Yeşil Şehirler Yetiştirmek: Kentsel ve Kent Çeperi Tarım Alanları. Sürdürülebilir Atık Yönetimi: Enerji Üretimindeki Fırsatlar ve Kaynağında Azaltma" şeklinde açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız