SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhur İttifakı Olarak Çok Güzel Çalışmalar Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2020-08-20 02:24:15
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bizim en büyük gücümüz davamıza olan inancımız ve insan varlığımızdır” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki çalışmaları kapsamında Akçadağ ve Darende ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak MHP Akçadağ İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Çalık, MHP İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Kenan Güde'ye ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

“Cumhur İttifakı olarak çok güzel çalışmalar yapıyoruz”

Cumhur İttifakı olarak ilçelerde, Malatya’da ve Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ile çok uyumlu ve güzel çalışmaların yapıldığını ifade eden Çalık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yürümüş oldukları yol, yerli ve milli bir yoldur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yerli ve milli olan insanlarla beraber yol yürüdüğü kulvardır, Cumhur İttifakı. ‘Bende yerliyim, milliyim’ diyenlerle de biz yol yürümeye hazırız, kapımızı kimseye kapamadık. Bundan sonrada yerli ve milli duruşu olan arkadaşlarımızla yol yürürüz” diye konuştu.

Çalık, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini kaydederek, “Uluslararası Akdeniz’de, Karadeniz’de, bir taraftan Kıbrıs’ta, bir taraftan Yunanistan’da, bir taraftan İran’da, Suriye’de, Irak’ta, Lübnan’da, Ortadoğu coğrafyasında yaşanılan çok önemli sorunlar var. Uluslararası alandaki sorunlarımızın çözümü noktasında Cumhur İttifakımızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin duruşu bu anlamda çok önemli. Uluslararası dış politikamızdaki duruşu önemli olduğu kadar ulusal alanda da, Türkiye’deki sorunlarımız içinde de duruşunu çok net ifade eden MHP liderine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Sağlıkta oturmuş altyapının önemini gördük”

Milletvekili Öznur Çalık daha sonra AKP Akçadağ İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Partililerle bir araya gelen Çalık, ilçe teşkilatı yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizim en büyük gücümüz davamıza olan inancımız ve insan varlığımızdır” dedi. Mart ayından itibaren Türkiye’nin çok zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Çalık, pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın öncülüğünde Türkiye’nin sağlık sistemini hem ülke hem de dünyaya hissettirdiklerini ifade etti. Milletvekili Çalık, AKP iktidarları döneminde 19 yılda sağlıkta önemli yatırımların yapıldığını, büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını ifade ederek, “Sağlıkta oturmuş altyapısı, insan kaynağı ve sosyal güvenlik kapsamının yüzde yüze erişmesi, pandemi ile mücadelede başarımızın en önemli sebebidir. Hükümet, devlet olarak yapılması gereken tüm işleri yapıyoruz. Bundan sonra yapılması gereken vatandaşlarımızın üzerine düşen vazifedir. Bu vesileyle de mutlaka maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hepimizin riayet etmesi gerekir” diye konuştu.

“Malatya Cumhurbaşkanımıza sevdalıdır”

AKP’nin Türkiye’ye 19 yıl hizmet ettiğine dikkat çeken Çalık, herkesin yüreğinde o genç, dinamik, 19 yaşındaki partinin azim ve kararlılığının olduğunu belirtti. Çalık, 19 yaşındaki AKP’nin henüz birinci yaşında iktidar olmasının kendileri için büyük bir onur ve gurur olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimiz, bir yaşını doldurmadan iktidar oldu. Milletimizin teveccühüyle; genel ve yerel seçimler, referandumlar, cumhurbaşkanlığı seçilerinde tüm Türkiye’den, özellikle Malatya’dan yüzde 70’lere varan desteği hem partimize hem de Cumhurbaşkanı’mıza çok net hissettirdik. Bütün Türkiye’de Malatya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevdalısı olduğunu biliyor. Bizlerde partinin neferleri olarak üzerimize düşeni mahalle mahalle, ilçe ilçe, köy köy gezerek sonuna kadar yapmalıyız.”

“Hafta sonu kongrelerimiz başlayacak”

Yeni bir sürece geçildiğini ifade eden Çalık, “Kongre süreçlerimiz başlamıştı, pandemi dolayısıyla öteledik. 22 Ağustos’tan itibaren de kongrelerimiz, Malatya’mızda başlayacak. Kadın ve Gençlik Kollarının eş zamanlı kongreleriyle il kongremizi akabinde de Ankara’da büyük kongremizi yapacağız” dedi.

"Muhtarların sorunlarını dinledik"

Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ’daki temasları kapsamında daha sonra Akçadağ Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanı Eyüp Gönültaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Çalık, muhtarlarla mahallelerin sorunları ve yaşanan sıkıntılarla alakalı istişarelerde bulundu. Milletvekili Çalık, Akçadağ ilçesinde Develi ve Kozluca mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

“Darende’mize önemli hizmetler yaptık”

Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Darende ilçesinde de ziyaretlerde bulundu. Çalık, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Darende ilçesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Darende’mize çok önemli hizmetleri getirdik, bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz. Özellikle doğalgaz konusunda Darende’nin kat etmiş olduğu yol çok önemliydi. Hastanemizle, yollarımızla, okullarımızla, yüksekokulumuzla Darende’mize önemli hizmetler yaptık” ifadelerini kullandı. Çalık, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın vatandaşlarla hemhal olarak, istişare ederek, hizmetlerini sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • selami sayın (3 yıl önce)
    sayın editör son bir haftada üç yorum gönderdim şiddeti teşvik hakaret ..... içermemesine rağmen neden yayınlanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (3 yıl önce)
    Doğru söylüyor vekile hanım. Malatya için tek bir şey yapmayan bu milletvekillerine rahmet her seferinde rekor oyla AKP yi destekleyen vatandaş, bu desteğine karşılık olarak gereken hizmetleri alamadı yıllardır. Buda sizin vekilliğinizin özetidir. Malatya için ne yaptığını anlat, boş ver Erdoğanı o kendini anlatıyor zaten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Doğru söylüyorsunuz çok güzel şeyler yapıyorsunuz ekonomide durum belli dolar altın piyaseyi alah bullak ettiniz insanların aklıyla alay ediyorsunuz ayıp öznur hanım insanlar ekmek bulamıyor siz neyin güzel olduğunu söylüyorsunuz siz söylediğinize inanmıyorsunuz ki halk size inansın öznur hanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (3 yıl önce)
    Vekilde niye maske yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Realitede Cumhur ya da Millet ittifakı diye bir durum yok. Bu suni tanımın yurttaşta kabulü tanımsal olarak yok. Batsın yerin dibine saflarınız, partileriniz , ezberiniz gına getirdi diyor yurttaş. Siyasi oluşum ve sair mevta oluşmlarınız. Ekmek, adalet yani iş ve aş ūretiminde asgari eşit şartlarda, toprağında ve aidiyetetinde dirilmenin samimiyetinde var olmak var ve mevcut köhne yapıda toprak vererek mi? Bu nasıl siyasi rekabet? Bu nefis coğrafyayının hak ettiği durumda mıyız?Ne menem, ne vasat bir kavga bu? Elimizden alırlar ha... Geçmişte aldılar . 7 milyon metrejare toprağımızın %10 'nunu ancak kurtarabildik ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (3 yıl önce)
    Sayın vekil, Cumhut ittifakı olarak değil, iktidar partisi olarak yapıyorsunuz, ortağınız gözü kapalı her yaptığınıza destek veriyor. Hiç bir kazancı olmadan.
    0
    0
    Yanıtla