SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cumhurbaşkanı Adayımız Belli'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:41
'Cumhurbaşkanı Adayımız Belli'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Türkiye’yi kucaklayan, herkesin sevdiği, saygı duyabileceği, toplumu germeyen, insanlarla kavgası olmayan bir adayımızı genel başkanımız ilan edecek” dedi. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyarette basın mensuplarının cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sorusunu cevaplayan CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Cumhurbaşkanı adayımız belli. Ancak genel başkanımız önümüzdeki günlerde açıklayacak” diyerek, şunları söyledi: “Türkiye’yi kucaklayan, herkesin sevdiği, saygı duyabileceği, toplumu germeyen, insanlarla kavgası olmayan bir adayımızı genel başkanımız ilan edecek. Benim şimdi isim vermem söz konusu olamaz. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi bu konuda çok çalıştı. Sivil toplum kuruluşlarıyla görüştü. Hem örgütlerle görüştü, kamu oyu yoklamaları yaptırdı. Sadece bizim tabanımızdan değil, toplumun bütün kesimlerinin görüşü alındı.“

CHP il başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Bir il’in seçilmiş ve atanmışları sorunları müşterek tartışıp, çözüm arayışlarında müşterek hareket ederlerse, o şehre lig atlatırlar. Biz buna inanıp, elimizden geldiğince Malatya’nın gelişmesi için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz” diyerek, “Her zaman söylüyorum. Malatya olarak istediğimiz yerde değiliz. Ama, Malatya’nın menfaati için bütün siyasiler ve kurumlarla birlikte çaba içerisinde olduk. Bu çabamızı da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, “Partideki konumum ne olursa olsun, birinci önceliğim Malatya milletvekili olmamdır. Sağ olsun Genel Başkanımız beni genel başkan yardımcısı yaptı. Borçlarla ilgili bir af hazırlığı var. Affa karşı değiliz ancak bizim talebimiz, Malatya çiftçisi için de af istiyoruz. Sadece kayısı değil, birçok meyve zira dondan dolayı birçok meyve bu yıl yok. Hububat da keza öyle. Kredi borcundan, banka ve tarım kredi borçları, elektrik borcuna kadar borçlara af getirilmesini istiyoruz. Bunu mecliste gündeme getirip, TBMM’de teklif sunacağım” dedi.

BATTALGAZİ BELEDİYE ZİYARETİ..

Bu arada Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ve CHP parti yöneticileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. 

Ziyarette bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Battalgazi isim olarak değişmedi ama, mekan yönetiminden alan yönetimine geçti. Battalgazi’nin fiziki sınırları Pütürge ve Kale ile sınır oldu. Avantajı da olacak dezavantajı da. Başkana bu yönde fazlasıyla iş düşecektir.Kendisine hayırlı olsun başarılar diliyorum" dedi.

CHP il Başkanı Enver Kiraz ise konuşmasında, "Selahattin Beye yeni dönemi hayırlı olsun. İl Başkanlığı olarak elimizden ne tür yardım gelirse her zaman yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan da ,"Şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet anlayışımız adil ve adaletten yanadır. Battalgazi’yi modern çağdaş bir ilçe konumuna getirmek için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız