SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumartesi Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-08-05 17:27:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumartesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Malatya'ya geliyor. Erdoğan, Malatya'da açılış yapacak, mitingde konuşacak, düğüne katılacak ve gece ayrılacak.

Erdoğan'ın, saat 15.00'de Malatya Erhaç Havalimanı'nda karşılanacağı, daha sonra otobüsle şehre hareket edeceği bildirildi. Erdoğan'ın otobüsü, Çevre Yolu'nu takiben Çöşnük Kavşağı'ndan kent merkezine dönecek, Mehmet Buyruk ve Atatürk caddelerini takiben Valiliğe gelecek. Valilik ziyaretinin ardından Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi yanındaki alana gidecek. Burada vatandaşlara hitab edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yeni stad, Battalgazi Belediye Hizmet Binası, DSİ Hizmet Binası dahil olmak üzere birçok tesisin açılışını yapacak.

Miting sonrası 'serbest zaman'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın oğlu Burak Çakır ile Gözde Bakır'ın, Yeni Nikah Sarayı'ndaki nikah törenine katılacağı öğrenildi.

Erdoğan'la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da Malatya'ya geleceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekilerin saat 21.00'de havayoluyla Malatya'dan ayrılmaları bekleniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hasan (6 yıl önce)
    METAL YORGUNU vekil ve belediye başkanlarını istemiyoruz. Aklın sıra reisi çağırarak kendilerini aklayacaklar. Peki bu aziz Malatya halkı sizi aklar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • ERHAN (6 yıl önce)
    Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun her malatya ya gelişlerinde belediyemiz çok güzel çalışıyor diğer günler neden böyle çalışmıyorsunuz sayın başkan ve milletvekilleri helal size işi biliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla