SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

0
Güncellendi - 2017-08-06 20:03:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı saat 17.20'de Malatya Erhaç Havalimanı'na indi.

Daha önce saat 15.00'de Malatya'da olacağı belirtilen Erdoğan'ın, İstanbul'daki programının uzaması nedeniyle yaklaşık 2.5 saatlik gecikmeyle Malatya'ya geldiği bildirildi. Cumhurbaşkanını havalimanında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Ali Kaban, AKP Malatya Milletvekilleri, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, protokol mensupları ile AKP yöneticileri karşıladılar.

Havalimanında bir süre dinlenen ve buradan 17.45'de miting alanına hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet havaalanından şehir merkezine seyir ederken, bir grup atlı havaalanı kavşağında durdu. Yazıhan Atlı Cirit ve Binicilik İhtisas Kulübü üyeleri atlılar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunulurken, kulüp üyeleri atlarla birlikte bir süre Cumhurbaşkanlığı otobüsüne eskortluk yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geniş güvenlik tedbirleri arasında şehir merkezine doğru ilerlerken, kendisini coşkuyla selamlayan vatandaşlara el salladı, hediye dağıttı. Erdoğan'ı yakından görme fırsatı bulan vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu.

Erdoğan, saat 18.30'da Büyükşehir Belediyesi yanındaki alana intikal etti. Burada sırasıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Valisi Ali Kaban ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci birer selamla konuşması yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına 18.50'de başladı ve "Cumhurbaşkanlığım döneminde 4. defa Malatya'ya gelmenin, sizlerle birlikte olmanın memnuniyeti içerisindeyim."dedi. Cumhurbaşkanı, konuşmasını 19.29'da tamamladı.

Cumhurbaşkanı mitingden sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın oğlunun Yeni Nikah Sarayı'ndaki nikah merasimine katılıp şahitlik yaptı ve saat 21.30'da Malatya'dan ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hakan (6 yıl önce)
    Reisim keşke ara yollardan gitsende halimizi bir görsen. Bu emanet verdiğimiz bu BECERİKSİZ SİYASİLERİNellerinden bu emaneti alsan. Emin ol seni 10 kat daha fazla seveceğiz. Buna emin olabilirsin. Aksi halde başkanlıkta oyum sana ama başka şekilde bu AK partiye oy moy yok. Bütün tanıdıklarımın %80 den fazlası bu görüşte. Emin olabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla