SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-05-07 21:44:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ATA" ile saat 12.55'te Malatya'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Malatya Havalimanı'nda Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve öteki ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da Malatya'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet ile havaalanından şehir merkezine seyir ederken, bir grup atlı havaalanı kavşağında durdu. Yazıhan Atlı Cirit ve binicilik İhtisas Kulübü üyeleri atlılar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunulurken, kulüp üyeleri atlarla birlikte bir süre otobüse eskortluk yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geniş güvenlik tedbirleri arasında kent merkezine seyir halinde bulunan otobüsü sık sık durdurarak, yol kenarında bulunan vatandaşlara hediye dağıttı. Erdoğan'ı yakından görme fırsatı bulan vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı (tccb.gov.tr)- A.A.- iha

a4a3

a5

g1

a6

a8

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yunus KANAT (7 yıl önce)
    Reis Bu Memleket Seni Çok Seviyor Allahına Gurban. Bidaha Bekleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMAL CANLI (7 yıl önce)
    REİS HOŞ GELDİN KAYISI DİYARINA MALATYA SENİNLE GURUR DUYUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Helal olsun Allahına gurban Reis-i Cumhur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün Baba (7 yıl önce)
    Allahna kurban Reis hos geldin.
    0
    0
    Yanıtla