SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Ekim günü Malatya’ya gelecek.

AKP’de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından yapılacak olan 7. Malatya İl Kongresine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 25 Ekim Pazar günü Malatya’ya geliyor” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Begüm (3 yıl önce)
    Sayın cumhur başkanım lütfen SMA hastası çocukların elinden tutun onlara umut olun ZolgenSMA Türkiye'ye gelsin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan KARA (3 yıl önce)
    Sayın Ve Değerli Malatya, Haber Okurları Öncelikle Hepinizi En İçten En Kalbi Duygularımla Selam lar Bu Güzel Şehrin Güzel İlçe Köy Ve Beldelerine Sevgi Ve Saygılarımı Sunarım, Sayın Devlet Reisimiz Dünya Lideri Recep Tayyip ERDOĞAN ın Bu Güzel Geliş Ve Güzel Şehrin Güzel İnsan larıyla Bir Gaziantep li Olarak Onur Ve Gurur Duymaktayım Bi Düşünün Değerli Büyüklerim Ablalarım Gençler, Mesele Bu Geçtiğimiz Zor Süreçte Maddi Manevi Birbirimize İlk Günkü Aşk la Sarılma Meselesidir, Muhalefet Anlayışı Ve Köklü Zihniyeti Parçlanmış Baştakiler in Artık Bellekleri Çökmüş tür Öyle Görülüyorki Kuru Sıkı Laflardan Başka İcraat Beyin Yıkamaktan Başka Hiç Bir Anlayış Tecelli Etmiyor Millet İçin Devlet İçin Hep Birlikte El Elee Haydi i Büyük Türkiye'm m Diyor Millet in Bekası Ve de Azmi İçin Kol Kola Diyor Aynı Zaman da Muhalefet Anlayışı Ve De Yapmakta Olacakları Belediye Anlayışı Ve Hizmtletlerini Boş Çuvalladıklarını Yerinde Görmenizi İstiyor Yolun Yolumuzdur Sayın Cumhur u Reisimiz Diyor Saygılarımı Sunuyorum Kalın Sağlıcakla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (3 yıl önce)
    Ülke batsın diye dolar alıp kenarı koyacağınıza devlet başkanını atıp tutacağınıza siz ne yapıyorsunuz bu ülke için. Yatıp kalkıp hep Tayyip düşmanlığına devam. Azıcık dürüst olun dürüst.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetici. (3 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanım Malatyamıza gelmenize çok sevindim inşallah Malatyamız bir nebze de olsa cadde ve sokaklar temizlenir .Yesilyurt belediyesinde kesinlikle proğram ve planlama diye bir şey yok ben Turgut öZAL mah. Mizrap sok.ta oturmaktayım yaklasık 1 ay önce sokağı kazıp o şekilde bırakıp gittiler.1 ay bu salgın hastalık döneminde toz toprak içersinde kaldık belediye ye kamera görüntüsü tel aradım Allah rızası için yalvardım ama nafile size en kısa zaman da dönülecegini ne döndüler muhtarı defalarca aradım sonunda belediye fen işlerini aradım.proğram dahilinde yapılacağını elektrik direği yokmuş gelmesini bekliyorlar.ve daha sonra gelip sözde yaptılar. Söktükleri kilit taşları bitişik tarlaya attılar kumları bıraktılar temizlik yok toz duman elektrik diregini yolun ortasına düzensiz bir direk yerini hazırladılar ama direk yok sokak toz duman içerisinde yıkama yok biz bu sokakta 2 apartman toplamda 60 daire yaklaşık 120 aile yaşamakta biz apartman sakinleri olarak yeşilyurt belediyesinin çalısmasında hiç ama hiç memnun değiliz saygilarımı sunar Allaha emanet olunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hızlı tren ile mi gelecek acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Murathan gardaş sen 96 yılında gelmişsin de o yıllarda bir, iki tane otobüs firması değil, en az dört tane vardı, bunlar hep isim değişikliği yapıyorlar.İkincisi o zaman bile bizde otel Altın Kayısı ( 4 ) yıldız vardı, diğer iki yıldızlı otelleri saymıyorum.Şunu da unutmamak gerekir tabi o kadar yılda çok güzel şeyler de yapıldı bunları görmemezlikten gelemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhalif (3 yıl önce)
    Sevgili kardeşim bu dediklerin 96 yılında tüm şehirler için geçerliydi, bak ben sana ne diycem....Küçükşehir Yozgat'a, Küçükşehir Isparta'ya, Küçükşehir Elazığ'a ve Küçükşehir Sivas' şehir hastaneleri yapıldı, ayrıca Küçücükşehir Rizecik'e bile şehir hastanesi yapılıyor, ama gelgelelim BüyükŞehir Malatya'ya....Şehir Hastanesi yapılmadığı gibi üç tane hastaneyi de yerle bir ettiler....
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (3 yıl önce)
    Dolar almış başını gitmiş, işsizlik rekor kırmış,yoksulluk artmış, yolsuzluk artmış, memleket göçmenlerden geçilmez olmuş,esnaf bitmiş , çiftçi üretemez olmuş,orta gelir sınıfı yok olmuş, kişi başına düşen millî gelir 12 öncesine gitmiş ,bozuk olan ekonomi iyice dibe vurmuş.18 yıllık iktidarın ülkemize mirası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Malatyalı olmayan biri olarak ilk 96 yılında malatyaya geldiğimde şehrin en lüks oteli KENT oteliydi. şehrin tek caddesi vardı. Koca malatyada 2 tane otobüs firması vardı. İstanbula uçak haftada birdi. Şehrin tek parkı hürriyet parkıydı oda hep ayyaş kaynıyordu. Şehirde bırak kaldırım yol yoktu. Akpınar resmen çöplüktü, seyyar satıcıdan geçilmiyordu. Koca şehirde yemek yenilecek lokanta yoktu. Ayıp oluyor beyler lütfen. Nankör olmayın burdan klavye kahramanlığı yapmayın. Varsa arabanız, ki vardır mutlaka, üniversiteden girin cafanadan çıkın bakalım malatya nereden nereye gelmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben 1993 te Şırnak a gitmiştim koy gibi idi şimdi hava alanı bile var kasrik boğazına bir tünel yapmışlar batı şehirlerinde bile yok ne garip malatyadami gelişmiş hayret askeri hava alanı kullanıyorlar natoya ait bildiğim ne çevre yolları nede şehir hastaneleri var vallaha hızlı tren hersecimde söylenmiş o gelmiş her halde yok dersen küserim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıldane (3 yıl önce)Murathan isimli kullanıcı yorumuna
    Tecde.karakavak.bostanbaşı.çilesiz.buraları bilirmisin yemyeşil zümrüt gibiydi.o bahsettiğin yıllarda.nüfüs azdı.herkes birbirini tanır.yabancı kimse olmazdı.olan da belli ederdi.kendini.herkes kapısı penceresi açık yatardı ewinde. Şehir beton yığını oldu.şuç oranları arttı.lokantalar evet arttı ama eski lezzet kalmadı.otel arttı evet.ama eskiden otele gerek kalmazdı evlerde misafir odası vardı...güzelim malatya nereden nereye gelmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyrek asır geçmiş beyefendi normal bi durum..1970 malatyasi ile 1995 aynı olabilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • sana ayıp ya.ne demek yemek yenecek yer yoktu.şehrin tek caddesi varmış.yol yokmuş.kardeş birincisi yemek yenecek gayet nezih yerler vardı.ikincisi İnönü caddesi,fahrikayahan yollarımız gayet genişti.şimdi daralttılar iyice.üçüncüsü tek caddemiz yoktu.kışla,inönü,fuzuli,sivas,emeksiz caddelerimiz gayet vardı.başka illerdeki gibi tek cadde mecburiyet caddesi derler oralara.bizde öyle bişey yoktu.haklı olduğun yerler var ama bu şehre haksızlık yapamazsın.asıl eskilere sen nankörlük yapıyosun.herkesin hakkını vereceksin.nerdeyse utanmasan Malatya da buzdolabı yoktu diyecek ya.Turgut Özalın mekanı cennet olsun.doğudaki en gelişmiş şehirdik senin bahsettiğin yıllarda.Sen bir defa bir ili kıyaslarken o senenin şartlarına göre kıyaslayacaksın.Malatya 1996 lı yıllarda bölgesindeki en iyi şehirdi.O dönem bütün bölge müdürlükleri neredeyse bizdeydi.Fabrikalarımız vardı.Hakikaten nerden nereye.hepsi elimizden gitti.bunları da söyle.İşin özeti asıl sen nankör olma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağabey dünya gelişiyor sen park lokanta diyorsun allah aşkına saçmalama trolsün biliyoruz düzen mantıklı yaz
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    yorumlara bakıyorumda hala reis falan diyorlar güzel malatyamın insanı böyle mi olacaktı dolar almış başını gidiyor zamlar peşpeşe geliyor heryerde torpil 18 yıllık akp döneminin kısaca özeti ve daha sayamadıklarım
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin Önal (3 yıl önce)berk isimli kullanıcı yorumuna
    acaba diğer partiler başta olsaydı dolar her halde 1 dolar 1 tl olmayacaktı ben tarafsız olarak bakıyorum muhalefet partisinden ülkeyi yöneten olmayacağı gibi aynı zamanda dolarda şu anki fiatın en az % 50 si olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (3 yıl önce)
    Gel saygı değer Cumurbaşkanım gel Hoş Geldin Belediyebaşkaları Vekiller Yollara dökülecek Yeterki biz yerimizde kalalım mücadelesi Partiyi kim ne yapacak Birde Halkın gözüyle Malatya Bakın saygı sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksicim (3 yıl önce)
    Evet yollar yıkanacak boya badana yapılacak dubalarla yapılan kavşaklar elden geçirilecek BAŞKANIM REİSİM sen her gün gel öyle senede bir değil her gün gel.. Gel Bi bak kurban olam.. Bizler yol istedikçe kaldırım yaptılar biz yol istedikçe kavşak yaptılar park yaptılar resim çektiler haber yaptılar.. Yol istiyoruz şu memleketin trafik kamburundan artık kurtulmak istiyoruz.. Çevre yolu diye bildiğimiz yol artık şehir içi yolundan beter rezil durumda olmuş.. Şehir içi desen yol kalmamış resmen permeperişan yol namına bişey yok.. Tm kaldırımda lazım amenna tabiki olacak olacakda iki arabalıkda kaldırım olmazki.. Şehrin en ucra yerlerine köyüne kasabasına yol gitti eyvallah Allah razı olsun şehir içine ne bakan var nede o yollardan Bi geçip görenler var.. GEL BAŞKANIM GEL NOLURSUN GEL..
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (3 yıl önce)
    Reis gele de ne yapa...Allah bizi bu ekonomik krizden..bu koronadan...bu bencillesmis aç düşman ülkelerden korusun...Reis te yoruldu...geleceği görerek aynen 2002 deki reis e benzeyen genc dinamik cesur bir kahraman yetistirmeli.. enişte falan fiyasko olur haaa ..aman reis
    0
    0
    Yanıtla
  • Traji komik (3 yıl önce)AKAB isimli kullanıcı yorumuna
    Allah bizi ekonomik krizden korusun da yöneticiler ne yapacak peki ? Onlar da bizle birlikte oturup dua edecek herhalde? Dua etmeleri için orada oturuyorlar sanırım. Allah'a dua ederek ekonominin düzelmesini bekleyen tek milletiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Reis şehit fevzi mahallesi halkı kentsel dönüşüm konusunda mağdur ediliyor. Lütfen sesimizi duy !
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıldane (3 yıl önce)Rıfat isimli kullanıcı yorumuna
    İmzayı atan kimdi.reis değilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (3 yıl önce)
    Reisim başımızın üstünde yerin var gelde şu memleketin halini bi gör seçtiğimiz belediyelerin bi halini gör
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (3 yıl önce)
    İki yıldan fazla oldu işsizim başkan halimiz ne halde diye soran yok iş istiyorum sanki suç işlemiş gibi davranılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (3 yıl önce)
    Malatya'nın da milletvekilleri olup olmadığını göreceğiz boy boy resimler paylaşımlar ve diyeceğiz bizimde millet vekillerimiz varmış bakın diyip gurur duyacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Şimdiden hoş geldiniz safalar getirdiniz Malatyamıza Sayın Cumhurbaşkanımız
    0
    0
    Yanıtla