SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a EYMS Forması

0
Güncellendi - 2017-02-19 21:05:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a EYMS Forması
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  toplu açılış yapmak ve halka hitabetmek üzere Elazığ'dan Malatya'ya geldi.

Erdoğan'ın bulunduğu helikopter, saat 16.05'te Elazığ'dan hareket etti ve saat 16.25'de İnönü Stadı'na indi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Taha Özhan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, idari ve askeri erkân tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı, tören ve konuşmanın yapılacağı alana gitmek üzere İnönü Stadı'ndan ayrılırken, stadın önünde Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Erdoğan'a üzerinde adının bulunduğu 44 numaralı forma hediye etti.

Erdoğan,16.35'de miting alanına gitti ve 17.15'te konuşmasına başladı.

Toplu açılış töreninde Evkur Yeni Malatyaspor ve yeni stada değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Malatyaspor lider değil mi? Ama Malatyaspor değil Yeni Malatya. Hadi statta bitiyor, stadı doldurmazsanız yandınız. Valla böyle büyük stat istediniz, stat bitiyor, bakalım doldurabilecek misiniz? Bu meydana gelenler, stada gelirse stat dolar” dedi

Erdoğan, konuşmasını saat 18.00'de tamamladı ve meydandaki platformda, yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi.

FOTO: iha

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız