SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya Standına Ziyaret

0
Güncellendi - 2020-01-17 04:57:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya Standına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi,  Ankara’da düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’nde” stant açarak, Malatya’yı temsil etti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da organize edilen Kongre ve Sergide, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi standını gezdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya standında kayısı ikram etti. Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gezi sırasında kayısı ve tablo da hediye etti.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında kısa bir brifingte verdi. Standı gün boyunca birçok devlet adamı, bürokrat, belediye başkanları ve vatandaşlarda ziyaret etti.

“Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Programa Türkiye’nin 81 vilayetinden katılım olduğuna dikkat çeken Başkan Gürkan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, programın açılışında çok önemli bir konuşma yaptı. Konuşmasında; “Türkiye’yi Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmekte kararlıyız. Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde, milletiyle güçlü ve farklı bir Türkiye olacak” dedi. Bizde Malatya olarak bu farklılığa bu yükselmeye katkı sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedeflere emin ve sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Başkanımız, programa katılan kentlerimizin stantlarını da gezdi. Malatya standını gezerken, kayısı ikram ettik. Yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında kısa bilgi alış verişinde bulunduk. Birçok devlet adamı, bürokrat, belediye başkanlarımızda ziyaretlerde bulundu. Fikir alışverişlerinde bulunduk.  Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Cahit 20 sene önce evmibalabiliyordun. Ülkenin Bankası sana güvenip paramı veriyordu . Tarlayı yada başka evi ipotek etmeden. Milli gelirin 230 milyar euro iken eski borç 900 milyar Euro milli gelir borç gelire göredir . Rakamlarida Fox yada halk TV ,sözcü okuyorsan yanlış bilirsin böyle. Eksik tabiki olur ama son 20 yılda yapılanları görmemek kafatasciliktir . Türkiye son 20 yılda gelişmiştir. Ondan önce saç ,sakal,türban ,giyim ortaçağ kafası ile yönetilmiştir . Modernlik ve ilericilik bu 17 sene de ileri derecededir. Bana ne imkanı vardı bu ülkede yaşayanların 20 yıl önce söylesene . 2001 krizinde şehrin yarışı kepenk kapatmıştı . Birgunde faizler onlarca kat arttı dolar birginde iki katı oldu.Sen gazel oku. Eksikleri eleştir ama son 15 yılda yapılanları senin gibilerin hayali yetmez. Ondan iktidar olamiyorsunuz . Çalışma denen şeyi geçmişten bilmezssiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunlar gelmeden önce çadırda kovukta yaşıyorduk ya .. Yalan evin yıkıla.. Ne o esrar kafası serbest oldu biz mi duymadık!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzu (4 yıl önce)
    Akıllı Şehirler fuarında Malatyanın hangi akıllı projesini teknolojik gelişmesini sundular asıl merak ettiğim o. Baba oğul meselesine gelince siyasetin doğasında var. Her siyasinin oğlu şansını dener. Baba parası baba karizması bazen işe yarar. Bence de İyi ki varsın Turan. Diğer akrabalardan fazlan var eksiğin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (4 yıl önce)
    Yıllar önce malatyahaber Selahattin Gürkanın oğlu Turan ın 30 mühendisin yapamadığını bir gecede yaptığını yazdıktan sonra ve S. Gürkan bu şehirde büyükşehre gelmiş ve 1 yıl sonunda oğlu duışında adam kalmamış gibi yine bu pozlar varsa kimse kusura bakmasın bu şehirde güneş batıyor. Cücelerin gölgesi uzun ve büyük gözüküyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (4 yıl önce)
    Seninle ne kadar gurur duysak azdır 1milyon nüfuslu memlekette senin gibi olamadık ziraat mhndsi olupta okeyde aranan 4. gibi joker gibisin okadar mühendisn mimarın yapamadıgını yaptın sen neymişsin be TURAN AĞABEK
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (4 yıl önce)
    Dağa doğru dürüst yol yapmayı bilmeyen bir akıl var ortada.Trafik ve yol diyince adimbasi ışık koyup trafıgi allak bullak eden bir akıl.sadece eski yerleşim yerleri değil,yeni yapılan caddelerde dahil.Hangi akıllı şehirlerden bahsediliyor acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • HİLMİ (4 yıl önce)
    Turan bi bak da sabaha kadar yatma da bu yeşil kuşak işini hallet turan Allahına kurban halkın torunu turan
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    reklamın kötüsü olmaz ,siyaset bir aile birliği gibidir.siyasetcilik aileden babadan oğula dayıdan yeğene geçer.şarlar uyar ya da uydurulursa hakkıdır yapar.gürkanın oğluda şartlarını iyi kullanırsa yarında vekil olur.sende oy verirsin .bakın tüm siyasilere referansları kimler.siyasete anca parası ,gücü,dayısı,referansı vede yüreği olan girer.bunların hepsi varsa bir kişide , kimse tutamaz onu partisinin bir önemi yok.hadi kolay gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Belediyeye başkanı selahattin mi yoksa oğlumu ne işi var protokol da Geleceğe hazırlıyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Idris (4 yıl önce)
    Kurbanam incecik kaşına, Taç yakışan başına, Bir gün görmesem ey Turan Gürkan, Yanarım ataşına.” İyiki Varsın Turan
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (4 yıl önce)
    Turan kadar kafanıza taş düşsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Bu haber sitesinin yorumların çoğu CHP li bunlar hiç bir şeyi beğenmez cahil cahil yorumlar ne dediklerini bilmiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (4 yıl önce)
    Doğrudur Turan Belediye şirketlerine mal vermiyor, sadece işinde gücünde BAŞARAN bir kardeşimiz. Selahattin Başkanın YAREN'i,
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasız (4 yıl önce)
    Ayıptır ayıp. Turan ne yapmış. Başkanın oğlu diye evinden çıkmasın mı? Bir fotoğrafa ne anlamlar yüklüyorsunuz. Turan sen moralini bozma boş boş konuşanlar için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın ama 1. Haberde malatya heyetiyle birlikte bakan ziyareti yapmış ona ne diyeceksin:) iyi ki varmış be turan... o olmasa malatyanın hali perişanmış desene...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet özmen (4 yıl önce)malatyasız isimli kullanıcı yorumuna
    Nasıl yorumlar arkadaş. Bir kere de Allah rızası için bir adamı işi ile değerlendirin. Ailesi ile çocukları ile değil. Selahattin GÜRKAN ı eleştirecekseniz yapmadıkları ve yaptıkları ile eleştiriniz. Battalgazi Belediyesinde ne yaptı Büyükşehir de ne yapacak, Malatya yı nereden aldı nereye getirecek, ne kadar borçlandı ne kadar borçlanacak, personel alırken adil mi davrandı yandaşlarına mı verdi, ihaleleri vicdanen doğru mu yaptı yoksa yandaşlarına peşkeş mi çekti, işini düzgün mü yaptı yoksa tribünlere mi oynadı, reklam için mi siyaset yapıyor, toplum için mi çalışıyor bunları iyi değerlendirmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rmz (4 yıl önce)
    Turan ne yapmissin sen boyle ?Digerlerinin cocukaari gibi ticaret hanesi mi var belediyenin magazalarina mal mi vermis belediyenin ustunden rant mi elde etmis. Yok yok oyle yapman lazimdi cunku Bu troller bu isten yillarca bu sekilde haksiz kazanc elde ettiler simdi ekmekleri kesilince camur atmak bunlarin isi. Camurda atamiyorlar soyledikleri sey cumhurbaskanina kayisi niye verdi :))) Burdan anladigim sizin sadece nufus kagidinizda islam yazar hale gelmis. Cunku bizim inandigimiz islam dininde boyle birsey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • YAREN li günler dilerim İyiki Varsın Turan a
    0
    0
    Yanıtla
  • İyiki Varsın Turan la YAREN li günler dilerim size
    0
    0
    Yanıtla
  • Aleyna (4 yıl önce)
    İyi ki varsın TURAN. Battalgazide ki gibi büyükşehirde se baş mühendis mi oldun da malatya büyükşehir belediyesi adına kayısı takdim ediyorsun Reis’i Cumhura ? Vazifen görevin vasfın nedir B.belediyesinde ?
    0
    0
    Yanıtla
  • İyiki Varsın (4 yıl önce)
    Niye zorunuza gidi ki gardaş anlamıyım ki Tayyip Babanın Berat ı varsa bizim de Turan ımız var İYİKİ VARSIN TURAN sen olmazsan biz nederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ak parti Akplileşiyor, Akplileştiriyorlar... Başkan kendisinden sonrasına Malatyahaberimiz’in lügatımıza kazandırdığı ‘iyiki varsın Turanı’ mı hazırlıyor? Saltanat kayığına oğlunu mu bindirecek? Neler oluyor neler? Cumhuriyetçiler otoriterleşiyor. Vay memleketimin haline...
    0
    0
    Yanıtla
  • Avşar Bey (4 yıl önce)
    Vay be siyasette seviye hele de bir çok devlet adamı çıkarmış Malatya min geldiği son nokta.sirf tepki olsun diye oy verirsen olacağı bu.Aile şirketine döndü belediye yeğenleri çocukları akrabaları ise almalar onların reklamını yapmalar ne oluyoruz. Birinin oğlu belediyenin avukatı birinin oğlu daha yeni maskide ise aldılar birinin oğlunu Ankara'dan getirip özel kalemden kadro vermeye çalışıyorlar. KULUN BİR HESABI VARSA... ALLAH'INDA BİR HESABI VAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Normalde basına yollanan bu bülten hem Selahattin beyin hemde Malatya Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştı. Demek çok tepki gelmiş ki hediye verilen ve stant gezme paylaşımlarını kaldırmışlar. Şimdi benim kafamdaki soru basına gönderilen bu bültende kaldırtılırmı? Malatya haber yapmaz ama diğer basın kuruluşları için aynı şeyi söyleyemiyorum. Şimdi benim Editörden iyi bir takipçi ve haber okuyucu olarak bir ricam olacak lütfen bu paylaşımları araştırın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehdi (4 yıl önce)
    Fotoğrafdaki kadrajı görünce aklıma yıllar önce sizin haber bültenine atmış olduğunuz haber başlığı aklımda vuku buldu. Gürkan Battalgazi belediyesi başkanı olduğunda belediyede proje yapacak mühendis olmadığı için bir projeyi ziraat mühendisi olan oğluna yaptırdığını söylemiş siz de 'İyiki Ahmet Turan varmış!' başlığını atmıştınız. ben anlamakta çevreme anlatmakta zorlanıyorum koca malatya belediyesinin organizasyonunda tanıtım standında selahattin gürkan ın oğlu turan gürkan syn cumhurbaşkanımıza kayısı takdim ediyor olacak iş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (4 yıl önce)
    Başkan bey Battalgazi belediyesindeki yönetim sistemini özlemiş heralde. Orda oğlu yanındaydı, burda yine yanında. Aile şirketi gibi yönetmekten vazgeçin. Lütfen milletin oylarını ailenize makam mevkiye dönüştürmekten vazgeçin. Ak parti Akraba partisi oldu sayenizde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Öznur vekil yok kaçırmış Allah Allah vardır bir hikmeti
    0
    0
    Yanıtla
  • Medine (4 yıl önce)
    Koca Malatya’da o kayısıyı takdim edecek, onore olacak başka kimse kalmadı mi? Başkanın kendisi yetmiyor, aile efradını da dahil etmeye çalışıyor. Oğlu ne sıfatla belediye standında hediye takdim ediyor? Görevi nedir acaba? Makam mevkiyi kendinize kullanmayı bırakın kardeşim. Ayıptır, günahtır!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Muratekrem (4 yıl önce)
    Tabiki de gidecek adam Türkiyenin rol modeli.Bizim Başkan millet bahçesinin mihmandarı. Kendisinin yeşil kuşak projesi rol model oldu. Cumhurbaşkanı bizim başkandan görüp ya biz bunu evirelim millet bahçesi yapalım demiş. İnanmayan belediye sitesindeki biyografisine bakabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (4 yıl önce)
    Her işleri sadece gösterişten ibaret.Düne kadar Battalgazi belediyesine oğlunu baş mühendis olarak alan gürkan,Büyükşehir belediye başkanı olunca oğlu yine baş rolde... Malatya adına Cumhurbaşkanına kayısı taktım etmek gürkanın oğluna mı düştü yani!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Selattin baskanın oğlu mu kayısıyı verdi hangisi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Stand ziyaretimi ayak üstü ısmarlama kayısı takdimimi acaba hangi problem hakkında görüs alısverisinde bulunulmuş mesala çevreyolu olmayan tek büyükşehir belediyesi oldugumuz hakkında mı yoksa öz yurdunda garip öz vatanında parya olan Malatyam mı yazık kaybeden yine malatyam üzülmemek elde değil birde boy boy resim paylasılıyor ama stand ziyareti ile alakalı devlet büyükleri kimmiş göremedik kendi evladı ile olan resimlerden başka yorumlardan gördüm İYİKİ VARSIN TURAN koca belediye yerel haber sitelerine haber yapması icin gönderdikleri bültende baba ve oğul resmi dısında bişey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (4 yıl önce)
    ne oldu çevre yolumu açıldı yıkılmak üzere olan beyler deresi köprüsüne alttan direkmi verildi rezalrt durumdaki devlet hastanasimi düzeldi hangi sorun düzeldi birde öznur hanımı göremedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (4 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    Veli Ağbaba olsaydı duzelirdi herşey demi .:) Türkiye 1940 tan sonra CHP sayesinde yatırım ,alt yapı teknolojik olarak çağ atladı . Yollar,tüneller ,barajlar ,ARGE ,yerli silahlar ekonomi 25 bin dolardı son 15 yılda düştü demi...Şaka gibisiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş kardeş ben ağababayı cinim kadar sevmem benim derdim malatyanın boş beleş vekileri hizmet sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (4 yıl önce)
    “İyi ki varsın Turan” yine fotolarda boy göstermeye başlamış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Malatya nın kraliçesi yok ortalıkta. Çok ilginç. Onsuz olurmu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (4 yıl önce)
    Boş işler Malatya büyükşehir belediye ve cumhurbaşkanlığı nin Malatya ya hiçbir katkısı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya li (4 yıl önce)Cahit isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen deden yaptırdı onca şeyi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet dedem yaptırdı dedemin vergileri ile babasının hayrına yaptırmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • O vergiler 60 senedir yoktuda son 15 senedemi varher yapılana vergimiz diyorsunuz . Önce vergi veriliyorduda daha yol yoktu yol.Daha 15 sene önce Malatya'ya 6 metre eninde tek şerit yol ile diğer şehirlere gidiyordun. Bana söylesene 2002 den önce yatırım olarak ne vardı Malatya'da . Turgut Özal eserleri hariç.ikceler ,köyler ne durumda idi. Tuvalete evin dışına gidip ,suyu 500 metreden tasiiyordun. Okullar eski ,hastaneler coptu cop.. çabuk unutursunuz tabi. Kamu kurumuna gidiyordunda bir imzaya bir hafta öteye attıkları günleri unuttunuz ...O zaman vergi yoktu yeni icat oldu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Admin daha önce yazdığım yorumu yayınlı herhangi bir hakaret yok içinde bu Malatya'nın birşeyden habersiz kandırılan insanları okusun ama yayınlamadın o zaman bir kez daha yazayım 17 sene de 500 milyarı geçen cari açık daha önceki hükümetler de ne idi geçtiğimiz son yıl 2019 da ihtiyaç akçesi kullanımına rağmen 100 milyarı geçip 150 milyar a koşan (eski parayla 150 katrilyon) parayı önceki hükümetler mı açık verdi onların açık ve borçları mı bunlar bugün merkez bankası açıkladı dış borç yine rekora koşuyor insanlar borçlanmadan adam akıllı bir ev bark sahibi olamıyor bir ev sahibi olmak için köle gibi çalışıyorlar bu insanlık onuruna yakışır mı bulunduğunuz kent Malatya çevre yolu olmayan tek kent 81 il içinde bu çok mu hoşunuza gidiyor gidiyor ise problem yok o zaman not admin bir önceki yorumumu yayınlamadın bunu yayınlamazsan cevap hakkımı gasp etmiş olursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav daha once evinde ekmek ,buzdolabı boştu şimdi ev alamıyor diye konuşuyorsun. Ins oda olur temennimiz o. Sanki önceden Türkiye iyidi bu hükümet bu hale getirdi. 2002 de 160 kira veriyordum sobalı eve askeri ücret 225 liraydı . Neden bahsediyorsun. Kazandigin para bir mutafak elektrik ,yakıt ,suya giderdi . Şimdi cep telefonu ,internet ,telefon faturası ,dışarda ailecek kim yemek yerdi ,her evlenen balayına gidiyor kin n haddine idi otel tatil demogoji yapıyorsun. Saysam burda valla elli sayfa tutar. 2002 öncesi kişi min evinde neyi vardı sosyal hatinda ne vardı . Uzağa gitme sosyal medyayı aç kimin nasıl yaşadığına bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    İyiki Varsın
    0
    0
    Yanıtla