SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Gül İçin

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı, AKP Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün, 11. Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Malatya'da da bu sonuç kutlandı.

ŞİRE PAZARINDA..
Şire Pazarı'nda bazı esnaflar, Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından davul- zurna ile kutlama yaptılar. Kiraladıkları davul- zurnayı Şire Pazarı meydanında çaldıran esnaflara, bazı hamallar da halaya katılarak eşlik ettiler.

Diğer esnaflar ve vatandaşlar da yapılan bu sevinç gösterilerini izlediler.

İNÖNÜ ANITI ÖNÜNDE..
Bu arada, Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki İnönü Anıtı önünde bir davul zurnanın çalmaya başladığı görüldü. Birkaç vatandaş, davul- zurnacının etrafında toplanırken, bir süre sonra polisler davul- zurnacıya müdahale ederek, Kapalı Çarşı karşısındaki Soykan Parkı'na gitmelerini istediler.

Kendilerinin Gül'ün Cumhurbaşkanlığını kutladıklarını söyleyen davul ve zurnacı, gösterilen yere doğru giderken, belediye önünde zurnacı ekipten ayrılınca, bir süre bekleyen davulcu da onu izledi, bu gösteri yarıda kaldı.

ARAÇLA DOLAŞANLAR..
Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bazı vatandaşlar da araçlarıyla ana caddelerde tur attılar. Bazı araçlarda Türk bayraklarının yanı sıra AKP bayraklarıyla dolaşan vatandaşlar, Gül'e tezahürat yaptılar.

ASKERDEN TOP ATIŞI..
Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yemin töreninin ardından kent merkezinde peş peşe top sesleri duyulmaya başlandı.

101 pare top atışının 2. Ordu Komutanlığı tarafından Yeşiltepe'deki Çakmak Kışlası'ndan yaptırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız