SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanı Talimat Verdi"

0
Güncellendi - 2016-10-04 20:24:19
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Doğanşehir’e 100 yataklı bir hastane yapımı için söz verdiğini söyledi.

Yapımına önümüzdeki yıl başlanacak hastane için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İlçenin bir hastaneye ihtiyaç duyduğunu söylediğini Cumhurbaşkanının da hastanenin yapımına başlanması için gerekli yerlere talimat verdiğini belirtti.

Konuyla alakalı olarak geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile de görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını kaydeden Küçük, hastanenin hayırlı olmasını temenni etti.

Doğanşehir’deki mevcut hastanenin Doğanşehir’in ihtiyacına cevap vermediğini dile getiren Küçük, “Bu durumu Cumhurbaşkanımıza ilettik, Cumhurbaşkanımız da Sağlık Bakanımıza illettiler. Biz de geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımızla görüştük ve 100 yataklı özel bir hastane için onay aldık. Yapacağımız hastanenin Doğanşehir halkına ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca katkılarından dolayı Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’ye ve milletvekillerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız