SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı İçin Son Hazırlıklar

0
Güncellendi - 2016-05-08 19:38:48
Cumhurbaşkanı İçin Son Hazırlıklar
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

Erdoğan’ın açılış ve miting yapacağı Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda yapılan çalışmaları Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Süleyman Kamçı, Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı tarafından Cuma akşam saatlerinde yerinde incelediler.

Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın STK temsilcileri ile yemekli toplantıda buluşacağı Nikah Sarayı’na geçerek burada yürütülen hazırlıklar hakkında bilgi aldılar.

Bu arada miting ve diğer programlardan dolayı güvenlik nedeniyle  Malatya dışından da takviye polis ekipleri geldi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b6

nikahsarayı

b7

b8

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ali (7 yıl önce)
    Ben 2002 de Güzel malatyada askerdim. Aynı problem devam ediyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (7 yıl önce)
    bugün üç aydır her taraf rezil balkonlara çıkamaz olduk tozdan bu nasıl bir belediyecilik anlayışı bostanbaşı yeni yerleşim merkezlerinnin önde gelen bir muhiti ama malesef rezalet kanal çalışması 2 senedir öyle bekliyo yol deseniz tam bir köy yolu rezalet yazık günah ama ordaki yaşayanlarda insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci baskana oy verirken dusunecektin. Verdin boyle oldu. Gecenlerde kanalin orda gordum. Yaninda fotografci ve kameraman vardi 2 dakikalik goruntu verdi arkadaslara gitti. Dedigim su eş dost ortak dernek mantigi ile ilerleyen bu tur zihniyete oy verilirse boyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaysıkentli (7 yıl önce)
    Malatyanin en onemli sorunu cevreyolu bir adım bile ilerleme yok
    0
    0
    Yanıtla
  • HATİCE (7 yıl önce)
    aylardır bıtmeyen çileye son verıldı allah razı olsun mekancılar çıktı basın toplantısına duymadınız bile siz anca vergi kesmeye ziyaret edersiniz sansım olsa da konussam cumhurbaskanı ile 2 gunde bitti koskoca yol aylardır bıtmeyen salon helal korku basa bela
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Keske bostan başına da gelseydi en azindan orasida biterdi
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal canlı (7 yıl önce)
    MALATYA MIZA HAYIRLI OLSUN YENİ PROJELER
    0
    0
    Yanıtla