SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:49:12
Cumhurbaşkanı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma akşamı Elazığ'dan Malatya'ya geldi. Elazığ'dan saat 20.00'de hareket eden Erdoğan'ın uçağı saat 20.20'de Malatya Havalimanına indi.

ELAZIĞ'DAN HAREKET..

Elazığ'da halka hitabeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Belediyesi'ni ziyaretinin ardından Elazığ İmam Hatip Lisesi eski müdürü 81 yaşındaki Ahmet Turan Kar’ın evine gitti. Buradaki ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Tayyar Çelik Camii ve Kur'an Kursu'na da uğradı. Bir süre burada kalan Erdoğan, Elazığ Havalimanı'na geldi. 'Ana' uçağına binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet ile Malatya’ya gitmek üzere saat 20.00'de ayrıldı.

MALATYA'DA..

Cumhurbaşkanını taşıyan uçak, saat 20.20'de Malatya Erhaç Havalimanı'na indi.

Cumhurbaşkanını Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Cemal Akın ve Mustafa Şahin,  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, diğer il ve ilçe yöneticileri karşıladılar.

Cumhurbaşkanı havalimanında kısa bir süre kaldıktan sonra, saat 20.40'ta geceyi geçireceği Hilton Oteli'ne hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, otelin önünde yaklaşık 50 kişilik bir grup karşıladı. 'Dik dur eğilme millet seninle' sloganıyla karşılanan Erdoğan'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

CUMARTESİ PROGRAMI..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü saat 10.00'da Hilton Oteli'ndeki kahvaltıda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek. Erdoğan, buradaki toplantının ardından Malatya Valiliği’ni ziyaret edecek.

Erdoğan, saat 13.30'da da Yeni Cami önündeki Soykan Meydanı'nda halka hitaben konuşma yapacak.. Erdoğan, mitingden sonra Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek.  2. Ordu Komutanlığı Karargahına  da geçecek olan  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bölgedeki son gelişmeler ile ilgili olarak 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem  Huduti tarafından bir brifing verileceği kaydedildi. Erdoğan’ın Malatya programını  akşam saatlerinde tamamlayarak, uçakla İstanbul’a geçeceği bildirildi. Erdoğan’ın resmi programı dışında bazı ziyaretlerde bulunabileceği belirtildi. 

Bu arada, Erdoğan'ın 21 Ekim Cumartesi günkü Malatya programı, Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinde şöyle yeraldı:

10:30 Malatya Valiliği'nce Organize Edilen, STK Temsilcileri ile Kahvaltı (Malatya Hilton Otel)

12:15 Malatya Valiliği'ni Ziyaret

13:30 Malatya Toplu Açılış Töreni Ve Halka Hitap (Malatya Yeni Camii Önü)

14:45 Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret

16:30 2. Ordu Komutanlığı'nı Ziyaret

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız