SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Şehidin Babasıyla Görüştü

0
Güncellendi - 2016-10-16 03:26:54
Cumhurbaşkanı Şehidin Babasıyla Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Durak Karakolu önündeki kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’nun (21) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehidin babası Nihat Hacıoğlu’nu telefonla arayarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Şehidin babası Nihat Hacıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Allah razı olsun, vatan sağ olsun komutanım. Allah sizden razı olsun, devletimiz var olsun. Sağ olun Cumhurbaşkanım. Dualarımız her zaman sizlerle beraber. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

Şehidin ailesine başsağlığı dileyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Allah rahmet eylesin. İnşallah biz devletle, milletle, Cumhurbaşkanıyla kaynaşan bir millet olduğumuz sürece, Eyüp gibi kardeşlerimizde olduğu sürece inanıyorum ki bize topta, tüfekte kar etmez. Biz, hiçbir parça vatan toprağını kimseye vermeyiz, bu ülkeyi de böldürmeyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha iyi noktalarda olacağız. Biz her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

Şehidin babası Nihat Hacıoğlu ise “Vatan sağ olsun, geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Geldiniz, onur verdiniz, gurur verdiniz. Devlet bizi sahiplendi. Oğlum görevini yaptı, gitti şehit oldu. Sizde görevinizi yaptınız bizi yalnız bırakmadınız. Allah razı olsun” dedi.

Aynı zamanda AKP Malatya Gençlik Kolları üyesi olan şehit Hacıoğlu'nu daha önceden de tanıdığını belirten Bakan Tüfenkci, şunları söyledi:

“Temiz, dürüst, vatansever, imanlı, devlet ve millet sevdalısı bir insandı. Dolayısıyla biz onunla gurur duyuyoruz. Sizlere de Allah razı olsun böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için. Ölüm herkese hak ama ölümlerin en şereflisi şehitlik mertebesi, herkese de nasip olmaz. Şehitler için attığı mesajlarla da vefakarlığıyla da Cumhurbaşkanımıza, milletimize olan sevdasıyla örnek bir şahsiyettir. Allah da onu ölümlerin en şereflisiyle şereflendirdi. Şehidimiz Malatya’mız, Yazıhan’ımız için mahallemiz için bir gurur. O, orada vatan savunması için orada bulunuyordu kalleşçe bir bombayla şey yaptı. Ben eminim ki çatışma olsa Eyüp onların bir sürüsünü haklardı. İnşallah onarın da hesabı sorulacak. Size de haberi gelir, müsterih olun.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

tüfenkci3

tüfenkci4

tüfenkci5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız