SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımız Yeni Stadı Açacak"

0
Güncellendi - 2017-08-02 02:47:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Ağustos'ta Malatya’ya geleceğini ifade ederek, “5 Ağustos’ta ilimize gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Malatyalılarla buluşacak ve yeni stadımız başta olmak üzere bazı toplu açılışlar gerçekleştirecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya programı ile ilgili bilgi veren Kahtalı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya programı kesinleşti. 5 Ağustos’ta Malatya’ya gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız saat 17.00’de Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan alanda Malatyalılarla buluşacak ve yeni stadımız başta olmak üzere bazı toplu açılışlar gerçekleştirecektir. Büyük Türkiye’nin lideri Cumhurbaşkanımız, 16 Nisan referandumunda ortaya koyduğu iradeyle yine farkını hissettiren Malatya’ya teşekkür edip, hasret giderecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız bu ziyarette başta Malatya’ya yapılan yeni stadyum olmak üzere bazı toplu açılışlar da gerçekleştirecektir. Kıymetli Malatyalı hemşehrilerimin dün olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanlarını o temiz yüreklerine basacaklarına olan inancımız tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ziyaretine tüm Malatyalıları bekliyoruz. Ortaya koyduğu fotoğrafla her zaman tüm dünyaya en güzel mesajı veren Malatya yine bayramı yeri olacaktır inşallah” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • yusuf (6 yıl önce)
    Malatya haberde AKP yandaşı oldu galiba... yaptığım yorumu neden yayınlamdınız küfür yok hakaret yok sadece eleştiri var dı...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Yarım yamalak zemin i çöken stadımı koca cumhur a açtırcaksınızz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hangi stadyumun açılışını yapacak? 5 yıl da bitirilemeyeni mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Görkem (6 yıl önce)
    Yolu da yapacak mı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Atilla (6 yıl önce)
    Bu aralar ak partilerle arayı düzdün galiba editör eleştirilerimizin işine geleni yayınlıyorsun işine gelmeyeni yayınlamıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Asım (6 yıl önce)
    Başka türlü eleştirilerden kurtulunamazdı. Reis olunca akan sular duruyor, olmazsa bu sefer o akan su alıp götürecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    umarım bitirilmedigini anlatırlar.hatalı kimse ondan hesap sorulur...
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    İyiki sayın cumhurbaşkanımız var yoksa malatyada stad falan açılamazdı. Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanım malatyaya gercekten yardim etmelisiniz. Bu sehir bugunleri hak etmiyor stad konusunda yol konusunda icme suyu konusunda skntilarimiz cok
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    İnş Reise bi şehirdeki eksiklikler işlerin yavaş ilerlemesi B7 stad konusundaki beceriksizlik bildirilir. Diğer şehirlere göre malatyada işler aksiyor ve birlik beraberlik is becerisi yok. Yenilenme ve sirkilmek lazım. Sayın erdogan halkın bazı konulardaki rahatsızlıklarını bilmeli.Allah yolunu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Hangi stadın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Hangi stadın açılışı.Yeşiltepe mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Keşke yanında Malatya'ya layık 3/5 vekil getirse, bunlarla olmaz bu stad neden hala bitmedi dediğinde hangi yalan söylenecek acaba, sular kesildi ustabaşı kız kaçırdı ondan 7 senede bitti yolu da daha yeni hatırladık dersiniz REİS e y
    0
    0
    Yanıtla