SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanına Malatya'nın Sıkıntılarını Anlatın"

0
Güncellendi - 2018-03-09 05:23:09
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin’e, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarette bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, “Seçimlerde yeniden güven tazeleyen Şevket Keskin kardeşime hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Tabi ki sivil örgütler hep birbirine bağlıdır ve bağlılığa da her zaman devam eder. Tekrardan Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden MESOB Başkanı Keskin, “Öncelikle Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de sürdürdüğü sınır ötesi operasyonunda ordumuzu sonuna kadar destekliyoruz. Muhtarlar Derneği Malatya Şube başkanı, üyelerine ve muhtarlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ustamızın muhtarlara ne kadar değer verdiğinin hepimiz biliyoruz. Çünkü muhtarlar büyük bir sivil toplum örgütleridir. En demokratik seçilen sivil toplum örgütleridir. Bunun için milletin iradesinin önüne kimse geçemez. Milletin iradesine sahip çıkmakta milletin gönlünü kazanmaktan geçer. Ben her konuda muhtarlarımıza saygı duydum. Malatya’nın bütün mahallelerine büyük emekleri vardır. Bizlerde esnafımız ve Malatya’mız için emek veriyoruz. Bizim inancımıza göre ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ anlayışı ile haksız gördüklerimizin toplum olarak üstüne gideriz. Yanlış yaptığımız yerlerde yanlış yaptık der ve özür dilemesini de biliriz. Tabi bizim söylediklerimiz, bazılarının hoşuna gitmeyebilir ama biz en büyük hesabı cenabı Allah’a vereceğiz. Ben tekrardan dernek başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine de görevlerinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımıza gittiklerinde de Malatya’nın sıkıntılarını anlatmalarını istiyorum.”  diye konuştu.

Keskin ve muhtarlar bir süre sohbet ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız