SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanına Kayısı İkramı

0
Güncellendi - 2019-07-14 18:31:48
Cumhurbaşkanına Kayısı İkramı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü görüştü. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malatya kayısısı ikram etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberinde AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte AKP MKYK toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ayaküstü görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malatya’dan götürdüğü kayısıyı ikram eden Başkan Güder, Ankara’da gerçekleşen görüşme ile ilgili değerlendirmede bulundu. Görüşme ortamını sağlayan Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a teşekkür eden Başkan Güder, “Ankara'ya gittiğimizde sayın Cumhurbaşkanımızın Malatyalı vekillerinde içerisinde olduğu bir toplantısı vardı. O toplantı öncesinde Genel Merkeze sayın Cumhurbaşkanımız geldiğinde sayın vekillerimiz ile birlikte Öznur hanım başta olmak üzere ayak üstüde de olsa Cumhurbaşkanımıza Malatya’mızın kayısısını ikram etme, tattırma ve kayısı ile alakalı olarak bir kaç cümle kurma fırsatı yakalamış olduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Battalgazi Belediye Başkanı olduğumuzu, yerel seçimlerde Türkiye genelinde nüfusu 300 ile 350 bin arasında olan ilçeler arasında birinci olduğumuzu, yüzde yetmişin üzerinde Battalgazi'de bir oy oranı ile seçildiğimizi ve Malatya’nın kayısısı olduğunu, burada hükümetin desteğinin olması gerektiğini, çiftçiye ekstra kayısı için destek verilmesi gerektiğini ve kayısının milli ürün olarak belirlenmesi ve buna sahip çıkılması gerektiği hususunda sayın Cumhurbaşkanımız ile ayak üzerede olsa birkaç dakika sohbet imkanımız oldu. Kayısının Türkiye’nin bir ürünü olduğunu ve kendilerinin de bunun farkında olduğunu, kayısı için ellerinden bir şey geliyorsa, onu yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Malatya’ya geldiklerinde bunları biraz daha geniş, etraflıca konuşabileceklerini, Malatyalıları çok sevdiğini, kayısı tadında insanlar olduğunu ve özel olduğunu ifade ettiler. Bizde kendilerine teşekkür ettik” diyerek, Malatya halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklediğini ilettiklerini söyledi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • selim (4 yıl önce)
    Herşey yolunda gibi gidip kayısı ikram ediyolar bi üreticiye sorun kayısının halini
    0
    0
    Yanıtla
  • Alimalatyali (4 yıl önce)
    İkram kolay da kayısının sorunlarını anlatsalar da çözüm yolu bulsalar Malatya için daha hayırlı olmazmıydı sayın "yetkili"
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğduspor (4 yıl önce)
    Reis Baba Kral İmparator Dayı Ağabey Başkan Lider Önder Ata Recep tayyip erdoğan.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanımız gelsin ALTIN KAYISI bulvarına 4 aydır çivi çakılmadığını söyleyebiliriz inşallah fırsat bulursak Böyle tasarrufu ilk defa görüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Şifa olsun reisim
    0
    0
    Yanıtla
  • Veysel (4 yıl önce)
    Afiyet şeker bal olsun Cumhurbasnim
    0
    0
    Yanıtla