SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı'na Teşekkür Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:20:58
Cumhurbaşkanı'na Teşekkür Etti
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Cemil Çelik’in yeniden atanması dolayısı ile Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür mesajı gönderdi. 
 
Keskin,  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gönderdiği teşekkür mesajında, "İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Cemil Çelik’i yeniden atamış olmanızdan dolayı Malatya Esnaf ve Sanatkarlar camiası adına şükran ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Güzel Malatya’mız 4 yıl öncesine kadar İnönü Üniversitesi yönetiminde yaşanan sıkıntı ve sorunlar nedeniyle kent merkezimiz ve Malatyalılar büyük rahatsızlıklar yaşamıştır. Bir bilim yuvasına yakışmayan, demokratik sistemle uyuşmayan, akademik kimlikle bağdaşmayan uygulama ve tavırlar nedeniyle İnönü Üniversitesi, Malatya kent merkezi ile bir bağ kuramamış, üniversite-kent işbirliği oluşturulamamış, adeta bir kışla görünümüne bürünmüş, siyasi hareket ve tavırlarla ön planı çıkmıştı. Demokratik sistem içerisinde marjinal ve küçük bir fikir grubuyla yönetilen İnönü Üniversitesi’ndeki yaşanan bu olumsuz durum ve tablo Prof. Dr. Cemil Çelik’in 4 yıl önce rektörlüğe atanması ile son bulmuş, Malatya-Üniversite arasında yeniden bir köprü kurulmuş, sivil toplum kuruluşlarımız, işadamlarımız ve Malatyalılar üniversitesi ile kucaklaşmış, huzur ve kardeşlik ortamı oluşmuştur. İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Cemil Çelik’in atanması, aynı zamanda Malatya’mızda sağlanan huzur ve kardeşlik ortamına sunmuş olduğunuz büyük bir katkıdır. Prof. Dr. Cemil Çelik’in inancından, milli birlik duygularından, dürüstlüğünden, akademik kimliğinden ve duruşundan asla şüphemiz yoktur. Esnaf ve Sanatkar camiası olarak, AHİLİK Bayramı’nı Cumhuriyet tarihimizde ilk defa Malatya’da, İnönü Üniversite’nde üniversiteli öğrenci ve öğretim görevlilerimizle birlikte bu dönem kutladık. Bu yıl aynı etkinliği bir kez daha İnönü Üniversitemiz ile birlikte yine kampüs içerisinde kutlayarak, üniversite-esnaf birlikteliğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız