SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanını da Davet Etti

0
Güncellendi - 2017-07-17 02:13:18
Cumhurbaşkanını da Davet Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla gittiği 2. Ordu Komutanlığında açılan ateşle vurulan Enes Gün, yarasına tampon yapılan Türk bayrağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etmenin gururunu yaşıyor.

Gün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişimine tepki amacıyla gittiği 2. Ordu Komutanlığı önünde darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu karnından ağır yaralandığını ve hastaneye gidene kadar yarasına tampon olarak kullanılan Türk bayrağını gururla ve başının üstünde taşıdığını söyledi.

Hayatını kurtaran al bayrağın hastaneden çıktıktan sonra ailesi tarafından kendisine verildiğini aktaran Gün, "O günden sonra gerçekten manevi değeri çok çok yüksek olan ve şehitlerimizden bize emanet kalan bu bayrağı yaklaşık 1 yıl başımın üstünde taşıdım ve muhafaza ettim." diye konuştu.

Bayrağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmeyi hayal ettiğini anlatan Gün, şunları kaydetti:

"15 Temmuz etkinliklerinde Ankara'da kendilerine teslim ettim, emanet ettim. Onun emanetime sahip çıkacağını biliyorum. O bayrak gerçekten bulunmayacak bir şey. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a emanet etmek ayrı bir gurur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve düzenlenen törende kürsüye çıktığında çok heyecanlandığını söyleyen Gün, hep istediği bir anı yaşadığı için o sırada çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Bu hafta evleneceğini aktaran Gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da düğününe davet ettiğini, katılması halinde çok mutlu olacağını sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız