SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanını Karşılamaya Davet

0
Güncellendi - 2016-05-03 17:50:11
Cumhurbaşkanını Karşılamaya Davet
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Arapgir İlçe Başkanlığının düzenlediği İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan  Milletvekili Mustafa Şahin, AKP iktidarları döneminde ülkeye devasa hizmetler yapıldığını ifade etti. Şahin, "Ülke hemen hemen her alanda şaha kalktı. Bu başarıyı yerelden, genele bütün örgütlenmeler içinde yer alan arkadaşlarımızın gayretli çalışmasına borçluyuz. Düşünün bir muhtar seçildikten sonra, kendisinden önceki muhtarın çalışmalarını kontrol ediyor ve o çalışmaların üstüne daha çok katarak mahallesine hizmet etmeye çalışıyor. Bu anlayış ülkemizi daha iyi yerlere götürecektir. Millete hizmet noktasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şahin konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya geleceğini de hatırlattı. Şahin, “Cumhurbaşkanımız her fırsatta Malatya’yı ne kadar çok sevdiğini dile getiriyor ve zaman zaman da Malatya’ya gelerek, Malatyalılarla kucaklaşıyor. Malatya her zaman Cumhurbaşkanına sahip çıkmıştır, bundan sonra da çıkacaktır. Ben bütün Malatyalıları cumartesi günü Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Şahin, İlçe Danışma Kurulu toplantısının ardından Arapgir’deki vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız