SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhuriyet Adına Layık Şekilde Kutlanmalı"

0
Güncellendi - 2016-10-26 05:35:27
A- A+ PAYLAŞ

Ekim ayının son Mülki İdare Amirleri toplantısı Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında Valilik'te gerçekleştirildi. Toplantıda gündemdeki konular ve ilçelerin sorunları görüşüldü.

Vali Toprak, ilçelerde yerel hizmetler ile kalkınmaya yönelik hizmetlerin kalitesinin, verimliliğinin artmasını ve vatandaşa daha verimli yansımasının sağlanması için her ay olduğu gibi bu ayda bir kez daha Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Vali Toprak mülki yönetimler ile yerel yönetimlerin ortak hareket etmeleri, istişarelerde bulunmaları ve koordinasyonun önemine bu toplantıda da değindi.

Vali, güvenlik güçlerince terör örgütlerine karşı yürütülen operasyon ve çalışmaların etkin bir şekilde yürütülmesini, her türlü tedbirin alınmasını, asayiş ve yol kontrollerinin sıkı bir şekilde yürütülmesini isterken, gece Erkenek'te yol kontrolu sırasında TIR'ın çarpması sonucu şehit olan Niğdeli Jandarma Er Uğur İpek’e Allah'tan rahmet, yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Erdal’a da acil şifalar dileyerek, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için personelin dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

Vali ayrıca, vatandaşları direkt olarak ilgilendiren yatırımların bir an önce bitirilmesi amacıyla ilgili ve yatırımcı kurum ve kuruluşlarla koordinenin sağlanması ve yatırımların zamanında bitirilmesi talimatını verirken vatandaşların istek ve sorunları ile yakından ilgilenilmesini istedi.

Toprak, Cumhuriyetin ilanının 93. yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın adına layık bir şekilde kutlanması talimatını verirken, 15 Temmuz'da Cumhuriyet’e yönelik darbe girişimine de atıfta bulunarak, bu süreçte vatandaşların daha bilinçlenmesi amacıyla 15 Temmuz temasının da işlenmesini istedi.

Vali Toprak, toplantı devam ederken İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve ilgili daire müdürlerini de toplantıya dahil ederek, 'FETÖ/PDY terör örgütü mensupları başta olmak üzere tüm terör örgütü mensuplarının temizlenmesi amacıyla bu güne kadar sürdürülen etkin mücadelenin aralıksız devam etmesi hususunda gerekli özenin gösterilmesi' talimatını tekrarladı.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

valimülki

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Sefa (7 yıl önce)
    Valimiz gayet aktif ve gidişatı başarılı maşallah. Allah kolaylıklar versin, her kesimin gönlünde sevgi ve saygı ile anılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    ANLAMADIM. BİR ANLAYAN VARSA ANLATSIN. BİZ 29 EKİMDE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNU MU? YOKSA DARBE GİRİŞİMİNİN ÖNLENMESİNİ Mİ KUTLAYACAĞIZ. DARBE GİRİŞİMİ İÇİN 15 TEMMUZDA KUTLAMA YAPABİLİRSİNİZ. ANCAK 29 EKİMDE CUMHURİYET KUTLANMALI. HATTA DAHA GÖRKEMLİ OLMALI. DARBEYE KARŞI CUMHURİYETİN ÖNEMİ VATANDAŞA ANLATILMALI.
    0
    0
    Yanıtla