SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı..

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet'in 82. yıldönümü dolayısıyla yapılacak kutlamaların programı belirlendi. Kutlamalar, Cuma günü 13.00'de Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Bu arada, İnönü Üniversitesi'nin Cumhuriyet Haftası kutlama programı çerçevesinde 26 Ekim Çarşamba akşamı kampüste Fener Alayı gerçekleştirilecek.

BAYRAM PROGRAMI..
Cumhuriyet'in 82'nci yıldönümü nedeniyle İl Kutlama Komitesi'nce Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belirlendi. Buna göre Cumhuriyet'in 82. yıldönümü kutlamaları, 28 Ekim Cuma günü saat 13.00'de Atatürk Anıtı'na çelenkt sunulması ile başlayacak. Aynı akşam sat 19.30'da Sabancı Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet Konseri gerçekleştirilecek.

29 Ekim Cumartesi günü de; törenler Vali Osman Derya Kadıoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, 09.30'da Valilikte kutlamaları kabul etmeleriyle başlayacak.

İnönü Kapalı Çarşısı önündeki geçit töreni ise 10.00'da başlayacak.

Saat 14.00'de Prof.Dr. Sezgin Kızılçelik, Özel İdare Salonunda "Atatürk'ü Anlamak" konulu bir konferans verecek.

Saat 15.00'de 2. Ordu Bandosu Kernek Meydanı'nda konser gerçekleştirecek.

Saat 21.00'de de Havai Fişek gösterisi yapılacak. Gösterinin, halen otopark olarak kullanılan eski Soykan Parkı yerinde yapılacağı öğrenildi.

ÜNİVERSİTENİN PROGRAMI..
İnönü Üniversitesi'nin "Cumhuriyet Haftası" kutlamaları kapsamındaki programının 26 Ekim Çarşamba gününden itibarenki bölümü de şöyle:

* 26 Ekim Çarşamba
13:00 Nasuh MAHRUKİ ile söyleşi (Kongre veKültür Merkezi)
13:30 TURKCELL (Teknoloji Nereye Koşuyor Konulu Panel) (KKM)
15:00 Ali POYRAZOGLU ile söyleşi (Kişisel Gelişim) (KKM)
17:00 Ali POYRAZOGLU'nun tek kişilik oyunu (KKM)
19:00 Fener Alayı (Cumhuriyet Yürüyüşü)
Toplanma Yeri : Rektörlük Önü
21:00 KARGO konseri (Kıbrıs Meydanı)

* 30 Ekim Pazar
12:00 Motor Yarışı (Org. Edip Başer Bulvarı) Tasarım Topluluğu Organizasyonuyla

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız