SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Bayramı Kutlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet'in 82. yıldönümü kutlamaları Atatürk Anıtı'ndaki törenle başladı. Kutlamaların ağırlığı 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

ÇELENK TÖRENİ..
Cumhuriyet Bayramı’nın 82.Yıldönümü kutlamaları başladı. İlk tören Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Buradaki tören çelenklerin sunulmasıyla başladı ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra Vali Osman Derya Kadıoğlu, anıt şeref defterini imzaladı.

Törene Vali Osman Derya Kadıoğlu, 2.Ordu komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık , Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu ile askeri ve mülki erkan, siyasi partilerin il başkanı ve yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ile öğrenciler katıldı.

Cuma akşamı 19.30'da da Malatya Musiki Derneği'nin Sabancı Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet Konseri gerçekleştirilecek.

CUMARTESİ KUTLAMALARININ PROGRAMI..
29 Ekim Cumartesi günü de; törenler Vali Osman Derya Kadıoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, 09.30'da Valilikte kutlamaları kabul etmeleriyle başlayacak.

İnönü Kapalı Çarşısı önündeki geçit töreni ise 10.00'da başlayacak.

Saat 14.00'de Prof.Dr. Sezgin Kızılçelik, Özel İdare Salonunda "Atatürk'ü Anlamak" konulu bir konferans verecek.

Saat 15.00'de 2. Ordu Bandosu Kernek Meydanı'nda konser gerçekleştirecek.

Saat 21.00'de de Havai Fişek gösterisi yapılacak. Gösterinin, halen otopark olarak kullanılan eski Soykan Parkı yerinde yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız