SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

0
Güncellendi - 2017-10-31 01:17:49
Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon verildi. Resepsiyona toplumun her kesiminden davetliler katıldılar.

Malatya Valiliğince Cumhuriyet’in ilanının ve Cumhuriyet Bayramı’nın 94.Yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen resepsiyon Orduevi’nde gerçekleştirildi.

Vali Ali Kaban’ın ev sahipliği yaptığı resepsiyona Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı İzzettin Duman,   İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Faruk Nalçacı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Baro Başkanı Enver Han, Battalgazi Belediye Selahattin Gürkan, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri, 2. Ordu Komutanlığına bağlı birliklerin ve Malatya’da bulunan askeri birliklerin komutanları da hazır bulundu.

Toplumun bütün sosyal kesimlerinden davetlilerin yer aldığı resepsiyonda şehit aileleri, terör gazileri, Kıbrıs ve Kore gazileri, güvenlik korucuları, mahalle muhtarları, emniyet ve jandarma mensupları, sivil vatandaşlar, öğrenciler ile birlikte aralarında CEM Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Hacı-Bektaşı Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Türk Ocağı Şube Başkanı Nadir Günata, MEV Şube Başkanı Necdet Narin, ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek’inde yer aldığı çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri de resepsiyona katıldılar.

Vali Ali Kaban, beraberinde Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, resepsiyona katılanları tek tek masalarında ziyaret ederek, sohbet edip, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Vali Kaban, resepsiyona katılanlara teşekkür etti.

Program sonunda Cumhuriyetin 94. Yıldönümü pastası kesildi.  Ardından protokol ve katılımcılar 10. Yıl Marşını birlikte söylediler.

Resepsiyona katılanları Vali Ali Kaban, beraberinde Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu birlikte uğurladı.

Resepsiyonun gerçekleştiği Orduevi Salonu’nda;  “Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye”  ifadesi yer aldığı köşede Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları da yer aldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yerelli (6 yıl önce)
    Ey zevat! Malatya'mızda bir STK daha var. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği-TEMAD. Hatırlatayım dedim!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Ey zevat! Malatya'da bir STK olan ve her gün meslektaşları şehit olan Ömer Halisdemir'in arkadaşları Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği -TEMAD da bulunmaktadır. Yemeye içmeye gelince sizler, cepheye gelince bizler! Afiyet olsun.
    0
    0
    Yanıtla