SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet BilardoTurnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 87. yıldönümü nedeniyle Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Bilardo Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 16 sporcu katıldı. 3 bant branşında, 15 sayılık iki galibiyet seti üzerinden eleme usulü yapılan turnuva 2 gün sürdü. Bilardo vizesi olan sporcuların katıldığı turnuvada; Hasan Bozbay 1'inciliği elde etti. Mehmet Türk'ün 2. olduğu turnuvada, Murat Bayram 3., Tuncay Yılmaz ise 4. oldu. Turnuvada birinciliği elde eden Hasan Bozbay'a Cumhuriyet Kupası verildi. Bozbay'a kupasını Gençlik Merkezi Müdürü Rahmi Durmuş takdim etti. Diğer sporculara ise madalya takdim edildi. İkinci, üçüncü ve dördüncü olan sporculara madalyalarını Bilardo İl Temsilcisi Alaattin Geneş ve Baş Hakem İzzettin Bakan verdi.

Turnuva sonrası bir açıklamada bulunan Bilardo İl Temsilcisi Alaattin Geneş, "Cumhuriyet Kupası adı altında 3 bant Bilardo müsabakası yaptık. Müsabakamızı 16 sporcumuzla gerçekleştirdik. Çok güzel ve heyecanlı maçlar izledik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız