SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Fener Alayı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi’nde Cumhuriyet Fener Alayı Yürüyüşü yapıldı. Bu arada, üniversitede Fransa'yı protesto yürüyüşü de 1 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek..

İnönü Üniversitesi Öğrenci Toplulukları tarafından organize edilen Cumhuriyet Fener Alayı Yürüyüşü’ne 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Lami Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, akademik ve idare personel ile öğrenciler katıldılar. Öğrenciler yürüyüş esnasında dev Türk bayrağı, Atatürk portresi ve KKTC Bayrağını taşıdılar.

Üniversite kampusundaki Fener Alayı Yürüyüşü’nden sonra öğrenciler Kıbrıs Meydanı’nda düzenlenen konsere katıldılar.

FRANSA'YI PROTESTO..
Öte yandan, üniversitenin öğrenci toplulukları öğrenci konseyi tarafından organize edilen Fransa'yı protesto yürüyüşü de 1 Kasım Çarşamba günü üniversite kampüsünde gerçekleştirilecek.

Bu eylemle ilgili olarak, üniversitenin internet sitesinde şu duyuru yeraldı:

"Uluslararası ve tarihsel bir yalan olan “Sözde Ermeni Soykırımı” savını emperyalist emellerle gündeme getiren Fransa’yı uyarmak üzere 1 Kasım Çarşamba günü İnönü Üniversitesi Kıbrıs Meydanında saat:12.00’de Basın Açıklaması ve Protesto Yürüyüşü düzenlenecektir. Bütün öğrencilerimizi, idari ve akademik personelimizi ulusal tepkimizi göstermek için bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız