SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet İçin Koştular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Cumhuriyetin 86. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik Cumhuriyet Kupası Atletizm yarışması düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Kros parkurunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Atletizm yarışmasına 200'e yakın öğrenci katılırken, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Koşu hakkında bilgiler veren Atletizm İl Temsilcisi Murat Kılınç, "Cumhuriyetimizin 86. yıldönümü dolayısıyla Malatya'da Cumhuriyet Koşusu düzenledik. Ben, katkıda bulunan Milli Eğitim İl Müdürlüğümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, İnönü Üniversitemize ve bize sponsor olan Pİ Analitik dershanelerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.
Cumhuriyet Koşusuna sponsor olan Malatya Pİ Analitik dershaneleri ortaklarından Halit Doğan ise, Malatya'da eğitim alanı yanında spor alanında da bu tür katkılarının olacağını söyledi.

Yarışmalarda alınan sonuçlar şöyle;

Minik Kızlarda; Topsöğüt İlköğretim Okulu'ndan Funda Nazlı birinci, Nimet Fırat ikinci, Kıymet Fırat ise üçüncü oldu.

Minik Erkelerde; Topsöğüt İlköğretim Okulu'ndan Fatih Gürden birinci, Muhammet Musa Bucak ikinci, Arguvan Tatkınık Yatılı İlköğretim Bölge okulu'ndan Emre Çınar ise üçüncü oldu.

Yıldız Kızlarda; Topsöğüt İlköğretim Okulu'ndan Zeynep Karaca birinci olurken, Arguvan Tatkınık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan Ebru İnal ikinci, Özgül Öztürk ise üçüncü oldu.

Yıldız Erkeklerde; Türk Telekom İlköğretim Okulu'ndan İsmail Aslan birinci, Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu'ndan Yunus Genco ikinci, Arguvan Tatkınık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan Sadık Dinç ise üçüncü oldu.

Genç Kızlarda; Hacı Ahmet Akıncı Lisesi'nden Zehra Uymaz birinci, Kız Meslek Lisesi'nden Hicret Erdem ikinci, Hacı Ahmet Akıncı Lisesi'nden Seda Gül ise üçüncü oldu.

Genç Erkeklerde; Doğanşehir Polat Lisesi'nden Tolgahan Peker birinci, Mehmet Ölmez ikinci, Malatya Spor Lisesi'nden Ali Altuntaş ise üçüncü oldu.

Cumhuriyet Koşusu'nda İhsan Eren, Üzeyir İnan, Elvan Arabacı, Volkan Kuru, Emine Taşkın, Kenan Tarım, Özgür Abacılı, Cebrail Demirhan, Zeynep Şahin, Ayşe Kuzucu, Lüman Öz, Sertaç Özcan, Murat İrteni, Halil Kalkan, Nail Ölmez, Dilek Kurt, İstek Yalçın, Taylan Kutlutürk, Orhan Altay ve Mahmut Aluçluer de hakem olarak görev yaptı.

Koşuyu Malatya Beden Eğitimi İl Koordinatörü Yunus Çatal da izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız