SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Kutlaması

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:17
Cumhuriyet Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılan törene devletin zirvesi tam kadro katıldı. Resmi geçit törenine jet ve helikopterler havadan eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ilk defa törenlere katıldı. 

Anıtkabir’deki törenin ardından AKM’de düzenlenen resmi geçit törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel törene eşleri ile birlikte katılırken, Başbakan Erdoğan’ın eşi emine Erdoğan ilk defa törene katıldı. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törende bakanlar ve askeri erkan da hazır bulundu. Protokol tribününe gelen Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu ile tokalaşmazken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Meclis Başkanı Cemil Çiçek, protokol tribününde bulunanların hepsi ile tokalaştı. Törenin başında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel tören aracı ile öğrencileri, askerleri ve halkı selamlayarak bayramlarını kutladı. Tören aracına atlı birlikler ve polis motorları eşlik etti.

Öğrencilerin şiir okuduğu ve halkoyunları gösterileri sunduğu programda paraşütçülerin gösterileri büyük ilgi gördü. Asker ve polisin katıldığı resmi geçit törenine jetler ve helikopterler havadan eşlik ederken, atlı birliklerde hazır bulundu. Resmi geçit töreninin ardından tören sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız