SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Resepsiyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:22
Cumhuriyet Resepsiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon verildi. 

Altın Kayısı Ramada Otel’de verilen resepsiyona 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Burhanettin Aktı ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra askeri erkan ile eşleri, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Vali Vasip Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konukları karşıladı. Resepsiyona 2. Ordu Komutanlığı komuta kademesindeki komutanlar eşleriyle birlikte katıldı. Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda Türk bayrağı desenli pasta 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi’nin eşi Merih Mendi tarafından kesildi.

Pasta kesimi sonrası günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Vali Vasip Şahin, “Cumhuriyetimizin 90’ıncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum. İnşallah bu genç cumhuriyet, ebediyete kadar aynı dinçlik ve gençlikle devam edecektir. Ülkemiz hem cumhuriyetin getirmiş olduğu imkanlarla, ortamla hem de cumhuriyeti taçlandıran demokrasimizin gelişmesiyle inşallah muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacaktır. Her bakımdan, her alanda milletimiz kendi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirir, ülkemizi gelecek nesillere, muasır medeniyetin üstüne çıkmış bir şekilde devredecektir. İnşallah bu nesil onu da görecektir. Temennimiz odur. Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız