SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2016-10-25 00:27:49
Cumhuriyet Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvası yapıldı

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Satranç Malatya İl Temsilciliği’nin organizasyonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Cumhuriyet Bayramı satranç turnuvası düzenledi.

Satranç Eğitim Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya yoğun bir katılım oldu. İki gün süren turnuvada dereceye giren sporculara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Malatya İş Kadınları Derneği tarafından desteklenen turnuvada, dernek başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay, ödül töreninde sporcularla bir araya geldi.

Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Göknur Aktay, turnuvada dereceye giren fakülteden öğrencisi Ahmet Çağatay Karakaş'a, Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası ödülünü takdim etti. Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası 3’ncüsü Efe Şahin, ödülünü dedesi Muzaffer Birer ve Hakem Abdullah Çapraz’ın elinden aldı. Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında 4’ncü olan Eymen Akbayır, ödülünü Prof. Dr. Göknur Aktay'ın elinden aldı. Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası 2’ncisi Ağdar Alak, ödülünü Nursel Gökçe'nin, Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası ikincisi İlyas Köseoğlu, ödülünü Nilgün Menevşeoğlu'nun elinden aldı.

Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası açık kategori 1’ncisi Ferman Alkan’a ödülünü Prof. Dr. Göknur Aktay verdi.

Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası küçükler 1’ncisi Ecrin Alkan, ödülünü Prof. Dr. Göknur Aktay'dan aldı.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı anısına satranç turnuvası düzenlendi. 22 - 23 Ekim 2016 tarihlerinde 3 kategoride düzenlenen turnuva GHSİM Satranç Merkezinde yapıldı. İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Malatya İş Kadınları Derneği Başkanı Göknur Aktay tarafından desteklenen turnuvaya yoğun ilgi oldu” dedi.

Kategorilerinde dereceye giren sporcular şöyle:

Küçükler

  1. Ecrin Alkan
  2. İlyas Köseoğlu
  3. Yusuf Taş

Yıldızlar

  1. Arda Çapraz
  2. Özgür Deniz Suna
  3. Efe Şahin

Açık

  1. Ferman Alkan
  2. Ağdar Alak
  3. Cem Akın Çelik

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

satranç1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız