SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet ve Atatürk Konferansı

0
Güncellendi - 2017-11-17 03:27:49
Cumhuriyet ve Atatürk Konferansı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediyesi tarafından "Cumhuri̇yet ve Atatürk" konulu konferans düzenlendi.

İlçedeki düğün salonunda düzenlenen konferansa Prof. Dr. Sabit Duman ve Prof. Dr. Bayram Kaçmazoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Türk milletinin Atatürk'ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ve ardından cumhuriyetin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarı olduğunu kaydetti

Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan cumhuriyetin tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatılmasının herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğu olduğunu söyleyen Millioğulları, şöyle konuştu:

"Cumhuriyetimiz bugünlere gelene dek verilen mücadele ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Başta Gazi Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve Türk milletinin omuz omuza verdiği Kurtuluş Savaşı sonrasında elde edilen bu büyük zaferi, ülkemizi ve cumhuriyetimizi hep beraber korumalıyız."

Düzenlenen etkinliğe Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Karaca, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız