SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cumhuriyetle Problemimiz Yok'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:58
'Cumhuriyetle Problemimiz Yok'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şahin, “Bizim cumhuriyetle bir problemiz yok. CHP’nin halkla problemleri var” dedi. 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin Malatya’da verdiği konferansta “Cumhuriyet bir mola verdi. Hiç merak etmeyin, benzin bitmedi. Cumhuriyet yoluna devam edecek" diyerek, AKP'lilereyönelik “cibilliyetsiz” kelimesini kullanmasını değerlendiren AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bizim cumhuriyetle problemimiz yok. Asıl sorun, CHP ile halk arasında sorun vardır. Kendilerinin halkla problemleri var. Onları insanlarımıza attıkları maillerle halk tanıyor” dedi. 

Şahin, “Ana muhalefet partisinin ortaya attığı, feveran ettiği, insanları kışkırtarak bir tedirginlik, ötekileştirme kampanyası başlattıklarını görüyoruz. Yapılan hizmetleri inkar eden siyasi anlayışı güttüklerini görüyoruz ve esefle izlemekteyiz. İnce’nin Malatya’da verdiği bir konferansta başta AK Partililer olmak üzere, ki bu ilde yüzde 70 oy almış siyasi partilerin mensuplarına fütursuzca, seviyesizce, ilkesizce saldırısını üzülerek izledik. Özellikle partimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın cibilliyetini sorgulayacak bir cibilliyette olmadıkları halde bunu sorgulayan bu zatı kınıyorum, tel’in ediyorum. Biraz daha akıl ve izana davet ediyorum. Ki onlar cibilliyetlerini attıkları maillerle deşifre ettiler. Ama yazıklar olsun diyorum” şeklinde konuştu.

CHP Malatya Gençlik Kolları üyesi Melik Birgin’in engelli CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey’e hakaret içeren tweet atmasıyla ilgili olarak da Şahin, “Gençlik kollarımızdaki bir gencimiz, Pavey’in hareket ve sözlerine karşılık bir reaksiyon göstermiştir. Dün Şafak Pavey’e atmış olduğu tweetten dolayı Başbakanımız gerekli reaksiyonu gösterdi. Ancak maalesef bunlar, yani CHP içerisinde yer alan Muharrem İnce’nin Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın cibilliyetini sorgulayacak kadar aşağılık cümlelerini aynen kendilerine aide ediyorum. Meclis’te dahi ahlak sendromu yaşayan CHP’lileri kınıyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız