SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cüneyt Arkın Öğütleri..

A- A+ PAYLAŞ

Ünlü aktör Cüneyt Arkın, gençlerden Amerikan özentisinden uzak durmalarını ve kendi medeniyetlerine sahip çıkmalarını istedi.

Malatyapark AVM'de düzenlenen söyleşiye katılan Cüneyt Arkın, "Tarihi filmleri daha çok seviyorum. Çünkü siz gençler tarihinizi o filmlerde canlı olarak yaşıyorsunuz. Ben hep gençlere anlatıyorum, Türk gençliği, dünyanın en büyük medeniyetine sahiptir. Siz genlerinizde bu değeri taşıyorsunuz. O yüzden kıymetinizi bilin. O Amerikan traşı, Amerikan giyimi, biçimini bırakın. Sen bir Türk çocuğu olarak dünyanın en asil ve en büyük milletinin çocuğusun" dedi.

Yaşlı bir hayranı, "O filmleri izleyince güç ve kuvvet alıyoruz. Son nefesine kadar film yapmanı istiyoruz" derken Arkın, "Şimdi eskisi gibi film yapılmıyor. Şimdi amcasının karısını idare ediyor, o öbürünü idare ediyor" dedi.

"Şu andaki mevcut dizilerden sadece bir dizinin sadece baş bölümlerinde oynamak isterdim" diyen Arkın, "Yaprak Dökümü'nün ilk bölümlerinde oynamak isterdim. Ama su koyuverdiler. Uzatıyor da uzatıyorlar. Oyunculara yarıyor" şeklinde konuştu.

Arkın, "Bu Türk halkının yıllardır anasını ağlattılar, halen ayakta, dimdik. Bugün Türkiye ayaktaysa, yaşıyorsa, bu Türk milletinin dayanaklığı yüzündendir. Onun için Türk halkını ben alkışlarım" dedi.

Arkın'a Malatyalılar yoğun bir ilgi gösterdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız