SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çünkü Malatya Bir Marka'

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz, önceki Pazar günkü seçimlerde Malatya Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

6 Nisan Pazartesi günü saat 15.30’daki ziyaret sırasında, 29 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin çok düzeyli ve sorunsuz bir şekilde geçtiğini belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, göreve seçilen bütün Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile Köy ve Mahalle Muhtarlarına başarılar diledi.

Malatya’ya Belediye Başkanı olmanın büyük bir sorumluluk altına girmek anlamına geldiğini belirten Vali Daşöz, “Çünkü burası her gün gelişen, büyüyen bir il. Hizmetleri, sadece kendi halkını ilgilendirmiyor, aynı zamanda çevre illeri, göçle gelen diğer insanları da ilgilendiriyor. Ayrıca bu şehrin yarattığı değerler, ülkemizin gelişmesine ve zenginliğine katkı sağlayan değerlerdir. Bu bakımdan burası bir marka şehirdir” dedi.

Bu nedenlerden dolayı böyle bir ilde Belediye Başkanı olmanın veya Meclis’te görev almanın büyük bir onur olduğunu da kaydeden Vali Daşöz, “Bu görevler büyük bir sorumluluk anlamına da geliyor. Arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçim sürecinin seviyeli ve olaysız bir şekilde geçmesinde Vali Halil İbrahim Daşöz’ün büyük emeklerinin olduğunu belirterek, Vali Daşöz’ün şahsında bütün emniyet teşkilatı ile seçim kurulu başkanlığı görevlilerine teşekkür etti.

Malatya’nın Belediye Başkanı olarak hizmette adil olacaklarını, tek amaçlarının Malatya’ya en güzel hizmeti getirmek olduğunu söyleyen Başkan Çakır, “Malatya insanına en güzel hizmetleri, sunmak, şehrimizi kalkındırmak, geliştirmek, modernleştirmek, altyapı sorunlarını çözmek, insanlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek yaşayabileceğimiz bir şehri katılımcı yönetim anlayışıyla, sizlerin de destekleriyle ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız